Idrætsdage på Alme Skole. Privatfoto

Idrætsdage på Alme Skole. Privatfoto

Billedgalleri: Sensommerdage med motion på Alme Skole

Alme Skole sejlede kajak, dyrkede idræt og dansede lancier

To dage med diverse idrætsdiscipliner, vilde bevægelseslege i Gilleleje og sejlads i kajak og et spil beachvolleyball. Eleverne på Ame Skole havde fornylig idrætsdage, der bød på sport både på skolen og en tur i Gilleleje Strandbakker.

"Det var to fantastiske og solrige sensommerdage med masser af motion og frisk luft," skriver lærer på Alme Skole Henriette Juul Larsen i en mail til Ugeposten.

Torsdag eftermiddag slog eleverne deres medbragte telte op på skolens grund, hvor de skulle overnatte, og så blev der ellers efter den fælles aftensmad løbet lagkageløb og danset lancier i skolens hal.

Fredag morgen vågnede eleverne op til endnu en anderledes og sjov bevægelsesdag på skolen efter en hyggelig nat med chips og snak med kammeraterne i teltene, skriver hun videre. Se alle billederne, hun har sendt, på www.ugeposten.dk.

jbt

Publiceret 12 September 2018 16:24

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.