Jobcenter afviser kritik: Vi har masser af kontakt

Masser af kontakt med SCT, svarer chef for jobcenter

Af
Claus Johansen

Erhvervsklima Det er skudt helt forbi målet, når SCT-direktør Hanne Bødker-Petersen i denne udgave af Ugeposten kritiserer jobcentret i Gribskov. ”Vi har aldrig hørt en lyd,” siger direktøren.

Men det er noget sludder, siger lederen af jobcentret:

”Direktørens opfattelse er ikke korrekt. Jobcenter Gribskov har ad mange omgange været i kontakt med firmaet om blandt andet hjælp til at finde arbejdskraft, voksenlærlinge og uddannelse af chauffører. Jeg har også selv siddet i netværksmøde med SCT,” siger centerchef Peter Olesen, Gribskov Kommune.

Jobcentrets seneste kontakt med SCT var i juli i år, oplyser centerchefen.

”Jobcentrene har stort fokus på at uddanne chauffører til transportbranchen, men desværre tøver virksomhederne med at ansætte dem. På den ene side kan jeg godt forstå, at man tøver med at ansætte nyuddannede chauffører ind i dyre lastbiler. På den anden side er det jo netop en nødvendighed, for at de får den efterlyste erfaring,” siger Peter Olesen.

Publiceret 11 September 2018 11:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.