Fokus: Når unge skizofrene flytter hjemmefra

Arrangement især for dig, som enten har en ung hjemmeboende med skizofreni eller har et barn, som er flyttet hjemmefra

Som forældre giver det udfordringer, når en skizofren flytter hjemmefra. Hvordan får den unge det gode liv? Hvor meget skal man støtte? Og hvad er den mest hensigtsmæssige støtte? Klarer den unge praktiske gøremål som madlavning og rengøring? Hvordan håndterer du dine egne bekymringer? Skal der indgås aftaler, så vi ikke overskrider hinandens grænser?

Kan du som forældre nikke genkendende til spørgsmål som disse, er det en god idé at lægge vejen forbi Borgercafeen Frivilligcenter Hillerød på Fredensvej 12C mandag 20. august klokken 19.

Her sætter en gruppe frivillige og Bedre Psykiatri fokus på de følelser og overvejelser, der opstår, når unge med skizofreni flytter hjemmefra.

På mødet deltager Camilla, der flyttede hjemmefra som 22-årig. Det er nu halvandet år siden, og hun vil fortælle om, hvordan det var at blive selvstændig, og om hverdagens små successer. Hun vil også forklare, hvordan hun overvandt frygten for at være alene og om støtten fra forældrene.

Det er gratis at deltage, og der serveres kaffe/te/kage. Tilmelding sker til Hanne Westh Nicolajsen på hannewesthnicolajsen@gmail.com.

Publiceret 18 August 2018 11:00

SENESTE TV