Modelfoto.

Modelfoto.

Fokus: Når unge skizofrene flytter hjemmefra

Arrangement især for dig, som enten har en ung hjemmeboende med skizofreni eller har et barn, som er flyttet hjemmefra

Som forældre giver det udfordringer, når en skizofren flytter hjemmefra. Hvordan får den unge det gode liv? Hvor meget skal man støtte? Og hvad er den mest hensigtsmæssige støtte? Klarer den unge praktiske gøremål som madlavning og rengøring? Hvordan håndterer du dine egne bekymringer? Skal der indgås aftaler, så vi ikke overskrider hinandens grænser?

Kan du som forældre nikke genkendende til spørgsmål som disse, er det en god idé at lægge vejen forbi Borgercafeen Frivilligcenter Hillerød på Fredensvej 12C mandag 20. august klokken 19.

Her sætter en gruppe frivillige og Bedre Psykiatri fokus på de følelser og overvejelser, der opstår, når unge med skizofreni flytter hjemmefra.

På mødet deltager Camilla, der flyttede hjemmefra som 22-årig. Det er nu halvandet år siden, og hun vil fortælle om, hvordan det var at blive selvstændig, og om hverdagens små successer. Hun vil også forklare, hvordan hun overvandt frygten for at være alene og om støtten fra forældrene.

Det er gratis at deltage, og der serveres kaffe/te/kage. Tilmelding sker til Hanne Westh Nicolajsen på hannewesthnicolajsen@gmail.com.

Publiceret 18 August 2018 11:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.