Onsdag den 15 august er der en ændring i forhold til det oprindelige program. Aftenens koncert i Annisse kirke bliver med balkangruppen 'Asun'. Pressefoto

Onsdag den 15 august er der en ændring i forhold til det oprindelige program. Aftenens koncert i Annisse kirke bliver med balkangruppen 'Asun'. Pressefoto

Sidste uge med sommerkoncerter

koncerter Musikfestivalen 'Sommerkoncerter i Nordsjælland', der har trukket fulde huse i Gribskovskirker, går nu ind i sin sidste uge.

Tisdag 14. august er der jazz koncert i Helsinge kirke. Det er 'Mads Granum's kvartet' og programmet er jazzpianist Mads Granums egne nykomponerede jazzsalmer.

Onsdag 15. august er der en ændring i forhold til det oprindelige program. Aftenens koncert i Annisse kirke bliver med balkangruppen 'Asun'. Buzur Nenic, accordeon, Ole Reimer, trompet og Claus Mathiesen, klarinet, byder på et gnistrende samspil.

Torsdag 16. august er der koncert i Gilleleje kirke. Koncertens tema er 'Sange om livet og døden'. Her er det sopranen Tine Skat Matthiessen, der opfører lieder af bl.a F. Schubert, R. Schumann og P.E. Lange Müller, akkompagneret af pianisten Ulrich Stærk. Alle koncerter er kl. 20.

Sæsonens sidste koncert bliver en eftermiddagskoncert i Valby kirke søndag 19. august kl. 16. Her kan publikum glæde sig til at høre Fredensborg Slotskirkes Pigekor, under ledelse af Cille Buch sprede dansk sommerstemning.

Fri entré.

gs

Publiceret 16 August 2018 15:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.