Kunstauktion i Tisvildes Galleri Elander

kunstauktion Kunstauktionerne i Tisvildes Galleri Elander er noget helt særligt. Og lørdag 18. august kl. 12 bliver særlig speciel, forlyder det i en pressemeddelelse fra galleriet.

De udbudte værker, som omfatter Asger Jorn, Jørgen Nash, Lis Zwick, Ejler Bille, Ulla Kampmann, Lars Åkirke, Ulrik Hoff, Anne Tholstrup og en Th. Friis, der har malet et strandbillede fra Liseleje anno 1925.

Hammerslag er købsprisen

Det særlige ved auktionerne er, at i Galleri Elander er der ingen købersalær, så hammerslag er købsprisen, og vurderingspriserne er særdeles rimelige, og hammerslag når ikke altid helt op til vurderingen.

Og så har galleriet fået en ny auktionsvenlig indretning, som imødekommer gæsterne behov for at se værkerne ugenert.

Der er i øvrigt tale om oliemalerier, akvareller, håndtegninger, vintage-plakater og litografier, og der er eftersyn i dagene inden kl. 10-16, samtidig med at man også kan nyde udstillingen med Carsten Nash og Helle Rask Crawfords værker, der vises uafhængigt af auktionen.

Auktionen er på Banevej 2 I Tisvildeleje 18. august kl. 12 og vil vare højest en time.

gs

Publiceret 16 August 2018 20:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.