DEBAT: Forsvar for Attendo - vær nu positiv

Af
Kirsten Sørensen

Vesterbrogade 116

3250 Gilleleje

debat Jeg vil gerne forsvare Attendo i forbindelse med Bigit Busborg.

Ja, det er forfærdeligt ikke at kunne klare sig selv, men man bliver altså selv nødt til at være positiv, for de piger, der kommer og hjælper, ved jeg gør deres bedste og en gang imellem lidt til.

Jeg havde selv en urimelig mor, som smed pilleglas og andre ting efter pigerne og var meget grov.

Jeg synes, at vi skal være glade for, at vi bor et sted på jorden, hvor vi får så meget hjælp, som vi gør. Ellers lå vi på gaden.

Publiceret 10 August 2018 10:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp