Tegners Museum danner ramme om en gratis workshop for børn og unge i Gribskov 8.-11. august. Pressefoto

Tegners Museum danner ramme om en gratis workshop for børn og unge i Gribskov 8.-11. august. Pressefoto

Workshop for børn og unge på Tegners Museum

aktiviteter Billedskolen Gribskov holder i samarbejde med Tegners Museum sommer-workshop for børn og unge på Museumsvej 19 , Villingerød, Dronningmølle.

Her lader man sig inspirere af udstillingen 'Tegner og Marokko, samtidskunst fra Marokko'.

Workshoppen foregår onsdag 8. august til og med lørdag 11. august alle dage kl. 12-16.

Workshoppen henvender sig til alle børn og unge.

Alle er velkomne, der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage. Man kan deltage en dag eller flere dage.

Fælles introduktion begynder hver dag kl. 12 ved lærerne Birgitte Ahlmann og Jeanne Vilhelmsen.

jesl

Publiceret 09 August 2018 19:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs