Jeppe Skovbakke Juhl får bronzepræmie i sin klasse, ved den international konkurrence IWSC. Pressefoto

Jeppe Skovbakke Juhl får bronzepræmie i sin klasse, ved den international konkurrence IWSC. Pressefoto

Lokal gin trækker overskrifter i udlandet

Den lokale Woodhill Gin løber med bronzepræmie i sin klasse, ved den prestigefyldte international konkurrence IWSC. Jeppe Skovbakke Juhl lancerede tidligere på året han sin egen gin, Woodhill Gin, hvor smagen er inspireret af naturen omkring Tisvilde.

Woodhill Gin, hvor smagen er inspireret af naturen omkring Tisvilde. Pressefoto

Woodhill Gin, hvor smagen er inspireret af naturen omkring Tisvilde. Pressefoto

IWSC er anset, som en af verdens mest prestigefyldte konkurrencer inden for vin og spiritus. Her bliver alle de deltagende gins blindtestet af et stort udvalg af dommere fra hele verden.

”Jeg er megastolt. Jeg har været ret kompromisløs i udviklingen af Woodhill Gin og det ser jeg resultatet af nu,” siger Jeppe i en pressemeddelelse. logy

Publiceret 09 August 2018 13:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs