Selvom kampsport kan gøre en smule ondt, holdt børnene sig ikke tilbage. Pressefoto.

Selvom kampsport kan gøre en smule ondt, holdt børnene sig ikke tilbage. Pressefoto.

Kæmpede med karatespark

Det nye kampsportshal i Gribskov dannede rammer om camp for nysgerrige børn

Af
Jeppe Helkov

ninjaspark Spændte, glade og sprængfyldte med energi. Der er ikke noget at sige til, hvis kampsports-folkene i Gribskov er en smule brugte i disse dage.

Den 30. august mødte 12 forventningsfyldte børn mellem syv og 11 år nemlig op i Gribskovs nye kampsportscenter, Kampus.

De fleste af børnene havde ingen erfaring med kampsport, men skulle alligevel prøve kræfter med tre forskellige grene inden for kampsport. Formålet med campen var at give børnene en mulighed for at stifte bekendtskab med andre typer sport end de klassiske som fodbold, håndbold og badminton.

"Det var ledere og instruktører fra tre af de fire kampsportsgrene - nemlig boksning, judo og karate - som stod for de tre dage og kampsportscenteret dannede en perfekt ramme om arrangementet, som startede kl. 9 hver morgen og så første træning kl. 9.30 og sidste kl 14, kun afbrudt af korte drikkepauser og en times frokost midt på dagen. Så det var nogle trætte men glade børn, der tog hjem hver dag kl. 15 for at møde glade op dagen efter," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

På de tre dage nåede hvert barn tre træninger med hver af de tre kampsortsgrene og på sidstedagen havde alle prøvet rigtige karateslag og -spark, rigtige kampe i judo og prøvet at bokse i en rigtig boksering.

Har du eller kender du nogen, der har lyst til at prøve kræfter med kampsport, er der stadig rig mulighed.

Arrangørerne skriver, at alle er velkomne i kampsportscenteret, hvor man kan tale med de trænere, der er til stede. Centeret er placeret i den gamle Toftehal i Helsinge.

Publiceret 08 August 2018 17:00

SENESTE TV