Årets twisterpris går til Henrik

Af
Jeppe Helkov

Traditionen tro uddelte Græsted Kro årets Twisterpris. Prisen tildeles en person, der yder en ekstra indsats og gør sig positivt bemærket i Gribskov Kommune.

Og prismodtageren i år er ingen undtagelse. Twisterprisen gik til Henrik Christensen, der til daglig driver Græsted Auto Center med sin kone Charlotte og sønnen Joachim. I begrundelsen lød det blandt andet:

"Henrik modtager årets Twisterpris for sit store engagement i nærområdet, hvor han blandt andet i en lang årrække var formand for Græsted Handels og Erhvervsforening, sin ildhu, sit altid gode humør, sin indsats ved diverse arrangementer blandt andet på Græsted Torv, sin utrættelige støtte til Græsted kro og revyen og vi kunne blive ved. Henrik er altid smilende, hjælpsom, imødekommende og i godt humør når man møder ham i bybilledet eller på værkstedet, kvaliteter vi alle kan lære af."

Twisterprisen bliver uddelt i forbindelse med Græsted Revyens midtvejsfest, hvor kroens personale, samarbejdspartnere og årets revyhold fejrer, at man næsten er halvvejs i sommerens revysucces.

Græsted Revyen spiller torsdag, fredag og lørdag til og med den 29 september. Der er få billetter tilbage.

Publiceret 07 August 2018 13:00