Det plejer ikke at gå stille af sig når Dramaterne byder på sommerforestilling. Her fra sidste års forestilling der var et brag af et drama.

Det plejer ikke at gå stille af sig når Dramaterne byder på sommerforestilling. Her fra sidste års forestilling der var et brag af et drama.

Dramaterne fejrer 15 års jubilæum med stor ståhej for ingenting

Premiere på årets sommerforestilling den 28. juli

Af
Jesper Gisli

Dramaterne fejrer i år 15 års jubilæum, og hvad er mere nærliggende, end at vende tilbage til rødderne og støve en klassiker af og smide den igennem Dramaterne-maskineriet.

William Shakespeares komedie "Stor ståhej for ingenting" er på plakaten i Gribskov Kultursal fra den 28. juli til den 4. august, hver aften klokken 19.30 - og billetsalget er skudt i gang.

Handlingen foregår i 70'ernes USA, hvor en gruppe unge soldater netop er vendt hjem fra Vietnamkrigen. I håb om at kunne lægge krigens rædsler bag sig, vil de fejre nytår sammen med gamle venner og bekendte. Men ikke alle er med på, at lade det hele gå op i fest og flygtige romancer, og snart begynder intriger og forvekslinger, at indfinde sig i selskabet. Og så har vi balladen.

"Stor ståhej for ingenting" er én af Shakespeares mest elskede komedier, og Dramaterne vil ikke lade jubilæet gå stille hen, så denne sommer er der lagt i ovnen til et brag af en forestilling med fest og farver, klassisk komik og rock 'n' roll.

Forestillingen varer ca. 2 timer og 20 minutter, inkl. pause. Billetter købes på: www.place2book.com

24 stjerner:

Skuespillere: Thit Aaberg, Laurids Andersen, Linnea Lorenzen Fabricius, Kasper Lyngkvist Findsen, Andreas Forné, Rikke Ahm Hansen, Thomas Lykke Jensen, Peter Boffy Johansen, Lasse Lind, Mia Lindgreen, Clara Rose Lundberg, Kasper Buur Madsen, Hannah Palm, Mathias Sauer, Sofie Trige, Morten Wennevold

Musikere: Frederik Bay, Christian Kjær Larsen, August Mittelstrass, Peter J. Østergaard.

Instruktion: Troells Toya. Bearbejdelse: Mathias Sauer. Komponist: Peter J. Østergaard. Koreograf: Dina Fie Lorentzen

Publiceret 10 July 2018 15:18

SENESTE TV