Gilleleje er klar til årets festival

John Mogensen for fuld udblæsning åbner årets Gilleleje Festival fredag den 27. juli. Lørdag spiller Carpark North

Af
Jesper Gisli

"Vi kommer til at kræse for festivalgæsterne, både hvad angår musik, mad, drikke og hygge, og jeg glæder mig usandsynligt meget til årets musikprogram. Jeg synes vi rammer den lige i røven hvad angår musikprogrammet til vores målgruppe; det voksne publikum. Det kan kun blive en god fest", siger Morten Ulrik Jørgensen, der nu har hele musikprogrammet til festivalens hovedscene på plads.

Fredag den 27. juli åbner Rasmus Bjerg festivalen med en gedigen John Mogensen-koncert, med alle den folkekære musikers bedste og mest populære sange. Dermed fortsætter Rasmus Bjerg den store filmsucces fra biograferne ude på de danske musikscener - og Gilleleje var heldige at få fingrene i tidens helt store koncertnavn der lige nu lægger festivaler og koncerter ned ude i det danske land.

Rasmus Bjerg åbner festivalen med sit John Mogensen-show. Pressefoto

Rasmus Bjerg åbner festivalen med sit John Mogensen-show. Pressefoto

Kl.21.00 er det Burhan G der går på scenen med sit store koncertorkester, og selveste Jørgen de Mylius lukker festivalens første dag med Mylles favoritter i højttalerne.

Fredag kl.21.00 er det G som i Gilleleje. Burhan G.

Fredag kl.21.00 er det G som i Gilleleje. Burhan G.

Lørdag den 28. juli kl.16.00 åbner Halberg & Friends den store scene på festivalens andendag med et trip down memory lane og de mange hits fra guitarist og sangskriver Poul Halbergs bagkatalog. Poul Halberg var arkitekten bag RayDeeOh, og repertoiret byder også på en masse af Poul Halbergs egne favoritter fra den internationale musikscene.

Kl.19.30 vælter Carpark North med garanti Gilleleje med et stort lys-, lyd- og musikinferno. Og apropos inferno, så er det Infernal der kl.22.00 lukker den store scene lørdag.

Programmet for festivalens lille scene bliver offentliggjort på www.gillelejefestival.dk hvor man også kan få yderligere info om festivalen, musikprogram og billetsalg.

Publiceret 06 July 2018 11:26

SENESTE TV