Karin Midori. Foto: Jens BT

Karin Midori. Foto: Jens BT

Karin fejrer jubilæum: Jeg lever af det spirituelle

Midoris Velværdsmassage fra Helsinge kan fejre rund dag

Af
Tekst og foto: Jens Berg Thomsen

Karin Midori Nielsen fra Helsinge kan snart fejre tiårs jubilæum med sit firma Mindoris Velværdsmassage. Firmaet driver hun fra sit hjem, der også fungerer som hendes atelier, for kunstner er hun også, fortæller hun.

"Det vigtigste, jeg har lært i mine ti år er at være ærlig over for mig selv. Jeg har boet i Helsinge i 30 år, og jeg elsker min familie. I mit liv har jeg åbnet for det spirituelle, og nu lever jeg også af det. Jeg tror på Jomfru Maria, Jesus Kristus og på den japanske, grønne Buddha," siger hun om sig selv.

Det var en annonce i Søndagsavisen, der sporede Karin Midori Nielsen ind på sin livsbane, og siden er det blevet til adskillige kurser hos Kursuscentret Kilden i Valby, hvor hun er blevet uddannet alverdens dicipliner, og hun udøver healing, yoga, meditation, mindfulness og mange andre ting. Derudover er det også blevet til ture til Japan, hvor hun underviser i en blanding mellem yoga og meditation.

"De har en mere ren mentalitet i landet, og jeg nyder at undervise og samtidig vise kursisterne Japan frem," siger hun, der også har lokal forankring.

"Jeg er født i Virum, døbt i Vedbæk, konfirmeret i Alsønderup og gift i Helsinge," siger hun.

Der er også en deltagelse i Tisvilde Billedfestival i sigte for Karin Midori Nielsen.

Dagen bliver fejret den 1. juli i hendes have på Haragervej fra klokken 13, hvor der skal nydes god grillmad og tilbringes tid i haven.

Publiceret 21 June 2018 16:09

SENESTE TV

Flyfotograf udstiller og holder foredrag

Udstilling Lars Bygdemark er uden tvivl Sveriges bedste flyfotograf. I mere end 40 år har han fløjet over Sverige og taget billeder af et land med mange forskellige landskabstyper: Bølgende landbrugsarealer med marker og enge, som sammen danner stilfulde kludetæpper, maleriske småbyer og samfund. Slingrende kyststrækninger med tusindtal øer og skær.

Skove som strækker sig så langt, at man føler sig fortabt. I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger.

Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt: plovfurer efter en traktor eller industriens anlæg og miljømønstre. Lars Bygdemark blev valgt til ”Årets Naturfotograf 2004” af Sveriges Naturvårdsverk.

Nu kan disse fotos ses på udstillingen 'Sverige fra luften' i Kulturhavn Gilleleje. Lars Bygdemark dukker selv op og holder foredrag, hvor han kan opleves på trappen i biblioteket, tirsdag 20. november kl. 17, hvor han fortæller om sin teknik og viser lysbilleder. Der er gratis adgang.

CV

Møde i seniorkredsen

MØDE Det er Agabe Indiens arbejde, der er centrum for mødet i Helsinge Seniorkreds. Deltagerne får besøg af Gert Svendsen, som fortæller om Agabe Indiens arbejde og om ildsjælen Biskop Jacob, som efter som 12-årig at blive helbredt for en dødelig sygdom, besluttede at give sit liv helt og fuldt til Jesus og arbejde for børn og unge i Indien.

Til mødet, der foregår tirsdag 20. november kl. 19 kan man høre mere om et fantastisk arbejde blandt 6500 børn og unge, om arbejdet blandt gadebørn, og om hvordan Agape Indien uddanner mange unge mennesker til gavn for det indiske samfund.

Anni og Ege Rasmussen, som har besøgt Biskop Jacob og børnehjemmene, vil vise billeder derfra.

Der er naturligvis kaffe og kage, og det hele finder sted Rundinsvej 46 i Helsinge.

Der er gratis adgang. Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30336746) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21715694). Mødet er arrangeret af Helsinge Seniorkreds.

Næste møde er tirsdag 11. december kl. 17.30, hvor der er juleafslutning med spisning, lotteri og kaffebord. Birger Daniel Petersen taler over emnet: 'Jesus kom – Jesus kommer.'

CV