Karin Midori. Foto: Jens BT

Karin Midori. Foto: Jens BT

Karin fejrer jubilæum: Jeg lever af det spirituelle

Midoris Velværdsmassage fra Helsinge kan fejre rund dag

Af
Tekst og foto: Jens Berg Thomsen

Karin Midori Nielsen fra Helsinge kan snart fejre tiårs jubilæum med sit firma Mindoris Velværdsmassage. Firmaet driver hun fra sit hjem, der også fungerer som hendes atelier, for kunstner er hun også, fortæller hun.

"Det vigtigste, jeg har lært i mine ti år er at være ærlig over for mig selv. Jeg har boet i Helsinge i 30 år, og jeg elsker min familie. I mit liv har jeg åbnet for det spirituelle, og nu lever jeg også af det. Jeg tror på Jomfru Maria, Jesus Kristus og på den japanske, grønne Buddha," siger hun om sig selv.

Det var en annonce i Søndagsavisen, der sporede Karin Midori Nielsen ind på sin livsbane, og siden er det blevet til adskillige kurser hos Kursuscentret Kilden i Valby, hvor hun er blevet uddannet alverdens dicipliner, og hun udøver healing, yoga, meditation, mindfulness og mange andre ting. Derudover er det også blevet til ture til Japan, hvor hun underviser i en blanding mellem yoga og meditation.

"De har en mere ren mentalitet i landet, og jeg nyder at undervise og samtidig vise kursisterne Japan frem," siger hun, der også har lokal forankring.

"Jeg er født i Virum, døbt i Vedbæk, konfirmeret i Alsønderup og gift i Helsinge," siger hun.

Der er også en deltagelse i Tisvilde Billedfestival i sigte for Karin Midori Nielsen.

Dagen bliver fejret den 1. juli i hendes have på Haragervej fra klokken 13, hvor der skal nydes god grillmad og tilbringes tid i haven.

Publiceret 21 June 2018 16:09

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV