Karin fejrer jubilæum: Jeg lever af det spirituelle

Midoris Velværdsmassage fra Helsinge kan fejre rund dag

Af
Tekst og foto: Jens Berg Thomsen

Karin Midori Nielsen fra Helsinge kan snart fejre tiårs jubilæum med sit firma Mindoris Velværdsmassage. Firmaet driver hun fra sit hjem, der også fungerer som hendes atelier, for kunstner er hun også, fortæller hun.

"Det vigtigste, jeg har lært i mine ti år er at være ærlig over for mig selv. Jeg har boet i Helsinge i 30 år, og jeg elsker min familie. I mit liv har jeg åbnet for det spirituelle, og nu lever jeg også af det. Jeg tror på Jomfru Maria, Jesus Kristus og på den japanske, grønne Buddha," siger hun om sig selv.

Det var en annonce i Søndagsavisen, der sporede Karin Midori Nielsen ind på sin livsbane, og siden er det blevet til adskillige kurser hos Kursuscentret Kilden i Valby, hvor hun er blevet uddannet alverdens dicipliner, og hun udøver healing, yoga, meditation, mindfulness og mange andre ting. Derudover er det også blevet til ture til Japan, hvor hun underviser i en blanding mellem yoga og meditation.

"De har en mere ren mentalitet i landet, og jeg nyder at undervise og samtidig vise kursisterne Japan frem," siger hun, der også har lokal forankring.

"Jeg er født i Virum, døbt i Vedbæk, konfirmeret i Alsønderup og gift i Helsinge," siger hun.

Der er også en deltagelse i Tisvilde Billedfestival i sigte for Karin Midori Nielsen.

Dagen bliver fejret den 1. juli i hendes have på Haragervej fra klokken 13, hvor der skal nydes god grillmad og tilbringes tid i haven.

Publiceret 21 June 2018 16:09

SENESTE TV