Borgmester om bonusser til embedsfolk: Giv hellere bonus for kvalitet og tryghed end for økonomiske mål

Anders Gerner Frost mener, at bonusser skal komme borgerne til gavn

Af
Jesper Gisli

Borgmester Anders Gerner Frost har nu bedt kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen om, at se nærmere på de bonusordninger der er med i kommunens topembedsmænds ansættelsesvilkår.

Bonusordninger er noget som er helt normalt i ledelsesstillinger, i private virksomheder som i offentlige, og helt generelt er der intet forkert i de bonusordninger der er på Gribskov Kommunes rådhus, understreger borgmesteren overfor Ugeposten, efter artiklerne om bonusser på over en halv million kroner til de topembedsfolk der har haft ansvaret for Attendos hjemmesygepleje og hjemmepleje i de seneste fire år.

"Men når det er sagt, kunne jeg da godt tænke mig, at man tænkte mere på bonusser der kom vores borgere til gavn. Altså frem for mål om budget eller økonomi, så var der klare mål om kvalitet, tryghed og tilfredshed blandt borgerne og medarbejdere på et område. Altså, at man i bonusserne kunne se, en støre glæde og tilfredshed, hos vores borgere og medarbejdere", siger Anders Gerner Frost til Ugeposten og fortsætter.

"Helt generelt er der intet forkert i de bonusordninger vi har i Gribskov, i forhold til andre kommuner. Men derfor kan man jo godt være mere ambitiøs. De tanker og ambitioner har jeg givet videre til Holger (kommunaldirektør, red.)".

Publiceret 20 June 2018 13:48

SENESTE TV