"Helt generelt er der intet forkert i de bonusordninger vi har i Gribskov, i forhold til andre kommuner. Men derfor kan man jo godt være mere ambitiøs", siger Anders Gerner Frost.

Borgmester om bonusser til embedsfolk: Giv hellere bonus for kvalitet og tryghed end for økonomiske mål

Anders Gerner Frost mener, at bonusser skal komme borgerne til gavn

Af
Jesper Gisli

Borgmester Anders Gerner Frost har nu bedt kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen om, at se nærmere på de bonusordninger der er med i kommunens topembedsmænds ansættelsesvilkår.

Bonusordninger er noget som er helt normalt i ledelsesstillinger, i private virksomheder som i offentlige, og helt generelt er der intet forkert i de bonusordninger der er på Gribskov Kommunes rådhus, understreger borgmesteren overfor Ugeposten, efter artiklerne om bonusser på over en halv million kroner til de topembedsfolk der har haft ansvaret for Attendos hjemmesygepleje og hjemmepleje i de seneste fire år.

"Men når det er sagt, kunne jeg da godt tænke mig, at man tænkte mere på bonusser der kom vores borgere til gavn. Altså frem for mål om budget eller økonomi, så var der klare mål om kvalitet, tryghed og tilfredshed blandt borgerne og medarbejdere på et område. Altså, at man i bonusserne kunne se, en støre glæde og tilfredshed, hos vores borgere og medarbejdere", siger Anders Gerner Frost til Ugeposten og fortsætter.

"Helt generelt er der intet forkert i de bonusordninger vi har i Gribskov, i forhold til andre kommuner. Men derfor kan man jo godt være mere ambitiøs. De tanker og ambitioner har jeg givet videre til Holger (kommunaldirektør, red.)".

Publiceret 20 June 2018 13:48

SENESTE TV

Flyfotograf udstiller og holder foredrag

Udstilling Lars Bygdemark er uden tvivl Sveriges bedste flyfotograf. I mere end 40 år har han fløjet over Sverige og taget billeder af et land med mange forskellige landskabstyper: Bølgende landbrugsarealer med marker og enge, som sammen danner stilfulde kludetæpper, maleriske småbyer og samfund. Slingrende kyststrækninger med tusindtal øer og skær.

Skove som strækker sig så langt, at man føler sig fortabt. I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger.

Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt: plovfurer efter en traktor eller industriens anlæg og miljømønstre. Lars Bygdemark blev valgt til ”Årets Naturfotograf 2004” af Sveriges Naturvårdsverk.

Nu kan disse fotos ses på udstillingen 'Sverige fra luften' i Kulturhavn Gilleleje. Lars Bygdemark dukker selv op og holder foredrag, hvor han kan opleves på trappen i biblioteket, tirsdag 20. november kl. 17, hvor han fortæller om sin teknik og viser lysbilleder. Der er gratis adgang.

CV

Møde i seniorkredsen

MØDE Det er Agabe Indiens arbejde, der er centrum for mødet i Helsinge Seniorkreds. Deltagerne får besøg af Gert Svendsen, som fortæller om Agabe Indiens arbejde og om ildsjælen Biskop Jacob, som efter som 12-årig at blive helbredt for en dødelig sygdom, besluttede at give sit liv helt og fuldt til Jesus og arbejde for børn og unge i Indien.

Til mødet, der foregår tirsdag 20. november kl. 19 kan man høre mere om et fantastisk arbejde blandt 6500 børn og unge, om arbejdet blandt gadebørn, og om hvordan Agape Indien uddanner mange unge mennesker til gavn for det indiske samfund.

Anni og Ege Rasmussen, som har besøgt Biskop Jacob og børnehjemmene, vil vise billeder derfra.

Der er naturligvis kaffe og kage, og det hele finder sted Rundinsvej 46 i Helsinge.

Der er gratis adgang. Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30336746) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21715694). Mødet er arrangeret af Helsinge Seniorkreds.

Næste møde er tirsdag 11. december kl. 17.30, hvor der er juleafslutning med spisning, lotteri og kaffebord. Birger Daniel Petersen taler over emnet: 'Jesus kom – Jesus kommer.'

CV