Onkel Reje er en del af det nye Børn i Lejet. Pressefoto

Onkel Reje er en del af det nye Børn i Lejet. Pressefoto

Onkel Reje gæster Gribskov: Musik i Lejet klar med nyt koncept

Børn får en ekstra god grund til at lægge vejen forbi Tisvildeleje til sommer

Af
Af Jeppe Helkov

De fleste forbinder nok Musik i Lejet med koncerter på parkeringspladsen i Tisvildeleje. Men i år prøver arrangørerne også et helt nyt koncept af. Der skal simpelthen være noget mere for børnene.

Tirsdag har Musik i Lejet for første gang præsenteret Børn i Lejet, der kommer til at foregå under selve festivalen. På programmet er blandt andet en af de helt store børnefavoritter, Onkel Reje fra Ramasjang.

"De tidligere år har vi haft nogle fantastiske børneaktiviteter bag ved festivalpladsen i form af Legefabrikken. I år prøver vi noget nyt og inviterer børnene inden for på pladsen. De nye tiltag henvender sig til alle børn og voksne, der har lyst til at lege og være kreative,” siger bestyrelsesmedlem og ansvarlig for børneområdet, Tine Sorgenfrei i en pressemeddelelse.

Børneaktiviteterne foregår den 20. og 21. juli fra kl. 11 - 17. Udover showet fra Onkel Reje sætter Musikmuseet og Kalle fra Ramasjang lørdag gang i festen med konceptet ’Byg dit eget instrument’. Efterfølgende er der fælleskoncert med Kalles World Tour på Skovscenen

Musik i Lejet har også fået nogle helt nye børnemaskotter, Kaptajn Krudt og Sømand Sif, der inviterer til familiedisko på Skovscenen og afholder sandslotsudstilling og skattejagt på stranden. Her er det frit for alle at deltage.

Derudover er der den 20. og 21. også flere workshops, hvor man kan lave mad af insekter, få malet ansigtet og designe sin helt egen festival t-shirt.

Børn under 12 år kommer gratis ind på festivalen.

Publiceret 19 June 2018 00:00

SENESTE TV