Det er nyt og spændende at skulle være selvstændige for de tre frisører Rikke, Anja og Annett, som åbner salon RAA. Foto: Anne Lønstrup

Det er nyt og spændende at skulle være selvstændige for de tre frisører Rikke, Anja og Annett, som åbner salon RAA. Foto: Anne Lønstrup

Tre lokale frisører slår sig sammen

Salon RAA er åbnet. Her springer tre yngre frisører og gode kollegaer ud som selvstændige

Af
Anne Lønstrup

Rikke Steffensen, Anja Sørensen og Annett Svanholm åbner en frisørsalon sammen i Østergade 24 i Helsinge. Navnet på salonen er dannet af deres forbogstaver, og det skal udtales RÅ.

Af samme grund har de indrettet frisørsalonen i en lidt rå stil med sort, hvide og brune farver, og så satser de ellers på, at skabe et afslappet og uhøjtideligt sted.

”Vi overtog et lejemål, hvor ALT skulle sættes i stand. Vores mænd og venner har hjulpet os med det grove, som at lægge nyt gulv, vælte en væg og bygge alle vægge op fra ny. Inde bag væggene sidder der stadig brune fliser fra tiden, hvor her var bagerforretning,” fortæller de tre.

De mødtes som kolleger i en anden frisør i Helsinge og har kendt hinanden gennem flere år.

”Vi har et enormt godt kollegaskab, og vores energi fungerer virkelig godt,” siger de tre frisører, der hygger sig allerbedst, når samtalen i salonen begynder at gå på kryds og tværs mellem dem og kunderne.

To af dem bor i Helsinge, den tredje i Kregme:

”Vi har jo næsten boet i salonen i den sidste tid, mens vi har sat forretningen i stand, men fremover skal to af os arbejde på fuld tid, mens en er på 30 timer,” fortæller de.

De tre frisører vil holde åbningsreception senere. Her og nu koncentrerer de sig om at komme i gang og viser gamle og nye kunder, at RAA er åbnet. Resten af juni måned giver de derfor 30 pct. på alle klip.

Publiceret 15 June 2018 10:30

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV