Foto: Jan F. Stephan

Foto: Jan F. Stephan

Mere end 20 deltagere fra Den store bagedyst festede i Gribskov: "Der er noget helt specielt, der binder os sammen"

Iben fra Den store bagedyst havde samlet tidligere deltagere på Tinggården

Af
Af Jens Berg Thomsen / Foto: Jan F. Stephan

Der var smil, latter og glædelige gensyn, da deltagere fra DR's seermagnet "Den store bagedyst" i lørdags var samlet til en genforening på Tinggården ved Ramløse Sand.

Det var Iben Devantie fra Tulstrup uden for Hillerød, der havde taget intiativ til dagen, hvor flere end 20 tidligere deltagere og de to tidligere dommere Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen, der også driver Tinggården, var med.

"Det var rigtig fedt. Nogen af os deltagere kender jo ikke hinanden. Men alligevel er der noget, der binder os sammen på tværs. Alle vi deltagere kan sætte os ind i det, og det er en helt speciel oplevelse at have det bånd," siger Iben Devantie, der lige som mange andre tidligere deltagere er blevet et lille stykke folkeeje.

Iben Devantie havde sat forskellige udfordringer op til deltagerne, og også de to dommere Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen skulle igennem en udfordring på

"De tog udfordringen flot op, og de syntes, at det var sjovt," siger Iben Devantie.

Dagen bød også på quiz, videohilsner fra redaktionen bag programmet og mad fra Tinggården.

Find flere billeder på ugeposten.dk.

Publiceret 11 June 2018 15:30

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl