Helsinge rundt på to hjul for 30. gang

Tilmeldingen er nu åben til cykelløbet Helsinge rundt på cykel søndag den 2. september

Af
Jesper Gisli

Skal du være med til at fejre Helsinge rundt på cykels 30 års jubilæum, eller prøve at vinde det - så er muligheden der nu. Tilmeldingen er nemlig åben til den 30. udgave af det populære motionscykelløb i og omkring Helsinge, som i år køres søndag den 2. september.

Kl.08.00 skydes de første løb af sted, og i alt fem distancer vil blive kørt i løbet af dagen.

20 kilometer, 50 kilometer, 80 kilometer eller 125 kilometer kan der races, mens mountainbikerne har deres egen 35 kilometers rute.

Sædvanen tro starter og slutter hele dagen ved start- og målområdet ved rådhuset i Helsinge. Både den populære skolekonkurrence hvor lokale og nordsjællandske skoler dyster mod hinanden i hold, og de forskellige distancer i løbet af dagen.

En folke- og cykelfest plejer det at være, og i år ingen undtagelse. Og der bliver selvfølgelig skruet ekstra op for festivitasen i anledning af jubilæet.

"30 år i sig selv er en bedrift for sådan et motionscykelløb, og vi håber at rigtig mange vil være med til at køre årets løb og fejre det runde jubilæum sammen. Måske kan vi komme over 500 deltagere i år, det kune være sjovt", siger Alan Andersen fra Annisse Idrætsforening der står bag cykelløbet.

I anledning af jubilæet laves der er et helt særligt 30 års logo for årets løb.

Tilmelding og yderligere info om Helsinge rundt på cykel:

www.helsingerundt.dk

Publiceret 08 June 2018 17:05

SENESTE TV