De unge talenter i Gribskov fik mulighed for at vise sangevnerne frem.

De unge talenter i Gribskov fik mulighed for at vise sangevnerne frem.

Gaderne var fulde: Endnu et brag af en kulturnat

Af
Tekst: Jeppe Helkov Foto: Jan F. Stephan

Vejrguderne viste sig fra den flotteste side, gågaden var stuvende fuld af mennesker i godt humør - og fadøllet strømmede ud af hanerne. Fredagens kulturnat i Helsinge kunne stort set ikke være gået bedre.

I den ene ende af gågaden bød foreningen Helsinge 4You på musik, der selv fik tønnens stivest fisk til at give et lille rejehop. Folkedanserne viste traditionen tro også evnerne frem, ligesom Musik Skolen, dramaerne og mange, mange flere fik vist evnerne frem på scenen ved Banktorvet.

Se alle billederne her:

Ikke langt derfra holdt politikerne til med popcorn og et venligt håndtryk til alle forbipasserende.

Foreningen Helsinge Powerbank havde slået sig ned ved gadekæret - og herfra blev der solgt folkeaktier til gadekæret. Efterspørgslen efter at støtte det gode formål, der skal skabe endnu mere liv ved gadekæret, var så stor, at der blev solgt for 10.000 kr. folkeaktier.

Alt i alt en noget nær perfekt aften.

Publiceret 07 June 2018 10:05

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp