Camilla Plum trygler om hjælp: 'Jeg risikerer at miste alt'

Af
Jeppe Helkov

Den kendte kogekone, Camilla Plum fra Helsinge, er i problemer. Store problemer. Faktisk er problemerne så alvorlige, at hun nu er nødt til at bede omverdenen om hjælp.

"Jeg har brug for støtte. Jeg er kommet i en meget akut og meget ubehagelig situation," skriver Camilla Plum i sit seneste nyhedsbrev.

Den akutte situation skyldes, at Camilla Plum har oparbejdet en skattegæld, som nu truer med at tage livet af hendes forretning.

"[Det] handler om en stor skattegæld, som er opstået af forskellige og meget uheldige grunde. Jeg risikerer at miste alt, hvis jeg ikke skaffer ret mange penge i en stor fart," skriver Camilla Plum videre. Hendes løsning på den store skattegæld er, at folk skal købe hendes varer. Og helst med det samme, fordi det haster.

"Jeg ved at det er en usædvanlig fremgangsmåde og at det normalt er noget man holder tæt til kroppen, og skammer sig over, men det gør jeg nu ikke, mit team og jeg knokler, vi har en god ting kørende som er i fremgang, og det går bedre hvert år," skriver hun og fortsætter:

"Vi har gang i en dejlig økologisk gård, en fin velassorteret planteskole, en dejlig gårdbutik På Nørrebro, og jeg ved at vi kan komme ud på den anden side, hvis vi får lidt arbejdsro. Så min bøn er denne: Kom og køb mine varer, i gårdbutikken, i Jægersborggade 17, kom forbi min planteskole og frøbutik på gården og i køb mine ting i netbutikken. Og det haster."

Camillia Plum har drevet den økologiske gård Fuglebjerggaard ved Helsinge siden 1977. Ved siden af gården har hun også en planteskole, en gårdbutik i København - og så er hun frem for alt blevet kendt i den brede offentlighed for sine kogekunster på diverse tv-programmer.

Publiceret 07 June 2018 00:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl