Naser Khader taler på Stejlepladsen i Gilleleje 5. juni

Naser Khader taler på Stejlepladsen i Gilleleje 5. juni

Naser Khader taler i Gilleleje på Grundlovsdag

Grundlovsdag i demokratiets navn

Af
Af Jesper Gisli

Det Konservative Folkeparti i Gribskov inviterer traditionen tro partifæller og andre nysgerrige til Grundlovsmøde i Gilleleje.

Tirsdag den 5. juni inviterer partiet til Grundlovsdag på Stejlepladsen i Gilleleje, hvor partiforeningen inviterer på hygge, lidt mundgodt og ikke mindst grundlovstaler. Og i år får man fint besøg i Gilleleje.

Folketingsmedlem Naser Khader er rundt i landet for at tale demokrati i flere byer, og lander i Gilleleje kl. ca. 15.30, hvor Khader leverer sin grundlovstale om demokrati, frihed og rettigheder.

Inden da er partiets lokale byrådsmedlemmer Trine Egetved og Jesper Behrensdorff på talerstolen i nævnte rækkefølge.

Det kræver ingen tilmelding at deltage - man skal blot møde op, hygge sig, og fejre Grundloven, understreger Jesper Behrensdorff inden arrangementet 5. juni.

Publiceret 25 May 2018 15:55

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp