Ole Jauch har grundlagt Tisvilde Kunstskole, og i juni bliver der mulighed for at komme ud og fotografere den lokale natur. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Ole Jauch har grundlagt Tisvilde Kunstskole, og i juni bliver der mulighed for at komme ud og fotografere den lokale natur. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Inviterer til fotoworkshop i den lokale natur

Lokal kunstner vil ud i naturskønne omgivelser i Tisvilde

Af
Jens Berg Thomsen

Den 17. juni får fotoentusiaster muligheden for at tage med den lokale kunstner Ole Jauch ud i miljøet, når der er fotoworkshop med udgangspunkt i Tisvilde Kro.

Ole Jauch, der selv bor i området, har lavet arrangementet sammen med kroen, og dagen byder på ture med kameraet ud i den lokale natur, og kurset udvikler “kreativitet, passion og fotografisk udtryk,”lyder det i foromtalen..

“I naturskønne omgivelser i Tisvilde Hegn og med Tisvilde Kro som base og kulinarisk samlingspunkt, får du mulighed for at arbejde målrettet med dig selv og dit fotografi,” skriver han i en omtale.

Man kan læse mere på www.tisvildekunstskole.dk.

Publiceret 25 May 2018 05:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp