Der var godt gang i den under Gribskov Talent sidste år. Foto: Jan F. Stephan

Der var godt gang i den under Gribskov Talent sidste år. Foto: Jan F. Stephan

Nu sker det igen:

Tilmeld dig Gribskovs største talentshow

Af
Jeppe Helkov

En stor scene, et stort publikum og muligheden for at skrive sig ind i historiebøgerne. Alt det kan deltagerne til årets Gribskov Talent på Bakkefesten opnå.

Talentshowet er for alle 6-16-årige i Gribskov og foregår søndag 8. juli. Og ifølge sidste års nummer to i konkurrencen, 12-årige Caroline, er der god grund til at tilmelde sig.

“Jeg kunne øve mig i at stå på en scene foran et live-publikum. Det er helt vildt fedt,” siger Caroline. Hun drømmer om at blive sanger og fremførte sidste år Adele-sangen 'Rolling in the deep'.

Vil du anbefale andre at deltage?

“Ja! Ja, ja, ja. Det er SÅ sjovt og SÅ hyggeligt. Det er en kæmpe oplevelse,” lyder svaret prompte.

“Jeg stillede op, fordi jeg havde lyst til at prøve det, få en oplevelse og møde nye venner. Og det var så hyggeligt. Vi havde det så sjovt, og alle var gode venner,” fortsætter Caroline.

Men talentshowet er andet end bare sang. En af arrangørerne, Mia Milton, håber, at børn fra hele kommunen vil tilmelde sig.

“Vi vil selvfølgelig stadig gerne have alle dem, der er gode til at synge og danse, men vi håber, at andre typer af talent også bliver repræsenteret. Talent kan være meget forskelligt. Det kan være, man er god til at spille et instrument, man kan måske jonglere eller underholde på anden vis. Vi er åben for det hele,” siger hun.

Man kan tilmelde sig talentshowet ved at optage en video og uploade den på hjemmesiden Gribskovtalent.dk. Herefter vil 10 finalister bliver udvalgt.

“Det behøver ikke at være en professionel video. Det kan bare være en rå, uredigeret optagelse. Vi skal bare kunne se, hvem personen er,” siger Mia Milton.

Du kan også læse mere om talentshowet på Gribskovtalent.dk

Publiceret 23 May 2018 06:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp