Arkivfoto

Arkivfoto

Mand stjal fra kasseapparatet

Gav falsk telefonnummer og stjal fra kassen

tyveri Politiets døgnrapport vidner om et butikstyveri fra 'Det lille skrædderi' på Østergade i Helsinge i løbet af onsdag. Den kvindelige indehaver har fortalt, at der kom en mand ind i butikken og ville have lavet et gavekort til en fødselsdagsgave til sin mor.

Butikkens ejer gik derfor ind i baglokalet og vendte kort tid efter tilbage for at oplyse manden, at hun ikke kunne lave et pænt gavekort her, men hvis han kom igen dagen efter, ville hun lave et pænt gavekort hjemmefra. Da hun kom tilbage bemærkede indehaveren, at manden stod ved siden af kasseapparatet. Manden gav hende sit nummer, inden han gik. Efter han gik, blev ejeren mistænkelig og ringede først til det nummer, som manden havde givet hende. Nummeret virkede ikke. Derefter opdagede hun, at der var stjålet 2.500 kroner fra kasseapparatet.

Signalement

Signalementet på manden lyder: Etnisk dansk, 50-55 år, 180-200 cm høj, spinkel, lys hud, lyst og mellemlangt hår. Manden talte dansk og bar en sandfarvet polo, bomuldsbukser og lysebrune sko.

kp

Publiceret 23 May 2018 05:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp