DEBAT:

Penge bruges til håbløse integrationsprojekter i Gribskov Kommune

Debatindlæg af Mette Thiesen (NB), Spidskandidat i Nordsjællands Storkreds

I Gribskov Kommune har man netop afsluttet endnu et håbløst integrationsprojekt.

Et madlavningsprojekt, der skal hjælpe indvandrerkvinder ud i samfundet. En af de glade kursusdeltagere kan fortælle, at hun har været i Danmark i to år og indrømmer, at det nu er første gang, hun taler dansk.

Denne kvinde ønsker tilsyneladende ikke at integrere sig i Danmark.

Vanviddet vil ingen ende tage. I mine øjne er det decideret vanvittigt, at danskernes penge bliver brugt til at forsøge at få ugidelige indvandrerkvinder til at interessere sig bare en lille smule for det samfund, de er migreret til.

De hverken kan eller vil integrere sig. Længere er den ikke. I Nye Borgerlige mener vi, at integration er et personligt ansvar. Det er ikke noget, skatteborgernes penge skal gå til!

Publiceret 21 May 2018 18:30

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp