Musik i Lejet præsenterer ni nye navne

Zapp Zapp er genopstået og kan opleves på Musik i Lejet

Musik i Lejet tilføjer en musikalsk blanding af spirende talenter fra den danske scene og anmelderroste bands. Et lineup, der byder på dansable beats, kreative lyriske udspil og gedigent musikalsk håndværk.

Zapp Zapp er klar til at hive de helt store hits frem fra skuffen og på ny fylde dansegulvet i en funky og soulfuld stil.

EP-aktuelle When Saints Go Machine bringer deres nyeste udspil af elektroniske toner til Lejet, og prisvindende Brynjolfur (FO) indtager scenen i en mørk psykedelisk disko-optræden.

Når man tænker danske lyrik ekvilibrister, er der ingen vej uden om Bikstok, og til sommer leverer de festen med høj dancehall-energi og muligvis nyt musik.

Det skelsættende band, Iceage, har med deres nutidige punkrock og liveoptrædener opnået stor international succes, og til sommer giver de en fandenivoldsk optræden i Lejet.

Spirende talenter

Der er røre på den danske scene med helt unge talenter, der tager publikum og anmelderne med storm. Her er der tale om Barselona, Aksglæde, Jada, M.I.L.K. og Iceage, der i dag er tilføjet til Musik i Lejets musikprogram.

De leverer alle en særegen lyd med lyrisk kreativitet og indvier publikum er i deres universer af pop, R&B, rock og elektronisk funk.

Søger frivillige hænder

Selvom billetterne blev udsolgt 1. december, kan man stadigvæk nå at komme på Musik i Lejet.

Festivalen søger frivillige, og selvom man ender på en venteliste nu, er der fortsat en god chance for at blive optaget på et hold før, under eller efter festivalen.

Frivilligtilmeldingen sker via hjemmesiden: www.musikilejet.dk/frivillig.

Festivalen har i år 10-årsjubilæum og afvikles 19. - 21. juli ved stranden i Tisvildeleje.

Musik i Lejet præsenterer hvert år omkring 40 koncerter med bands og dj's fra både ind- og udland og fylder festivalpladsen op med events, gastronomi og kunst.

Læs mere på hjemmesiden: www.musikilejet.dk

Publiceret 20 May 2018 09:00

SENESTE TV