Zapp Zapp er klar til at hive de helt store hits frem fra skuffen og på ny fylde dansegulvet på Musik i Lejet. Pressefoto

Zapp Zapp er klar til at hive de helt store hits frem fra skuffen og på ny fylde dansegulvet på Musik i Lejet. Pressefoto

Musik i Lejet præsenterer ni nye navne

Zapp Zapp er genopstået og kan opleves på Musik i Lejet

Musik i Lejet tilføjer en musikalsk blanding af spirende talenter fra den danske scene og anmelderroste bands. Et lineup, der byder på dansable beats, kreative lyriske udspil og gedigent musikalsk håndværk.

Zapp Zapp er klar til at hive de helt store hits frem fra skuffen og på ny fylde dansegulvet i en funky og soulfuld stil.

EP-aktuelle When Saints Go Machine bringer deres nyeste udspil af elektroniske toner til Lejet, og prisvindende Brynjolfur (FO) indtager scenen i en mørk psykedelisk disko-optræden.

Når man tænker danske lyrik ekvilibrister, er der ingen vej uden om Bikstok, og til sommer leverer de festen med høj dancehall-energi og muligvis nyt musik.

Det skelsættende band, Iceage, har med deres nutidige punkrock og liveoptrædener opnået stor international succes, og til sommer giver de en fandenivoldsk optræden i Lejet.

Spirende talenter

Der er røre på den danske scene med helt unge talenter, der tager publikum og anmelderne med storm. Her er der tale om Barselona, Aksglæde, Jada, M.I.L.K. og Iceage, der i dag er tilføjet til Musik i Lejets musikprogram.

De leverer alle en særegen lyd med lyrisk kreativitet og indvier publikum er i deres universer af pop, R&B, rock og elektronisk funk.

Søger frivillige hænder

Selvom billetterne blev udsolgt 1. december, kan man stadigvæk nå at komme på Musik i Lejet.

Festivalen søger frivillige, og selvom man ender på en venteliste nu, er der fortsat en god chance for at blive optaget på et hold før, under eller efter festivalen.

Frivilligtilmeldingen sker via hjemmesiden: www.musikilejet.dk/frivillig.

Festivalen har i år 10-årsjubilæum og afvikles 19. - 21. juli ved stranden i Tisvildeleje.

Musik i Lejet præsenterer hvert år omkring 40 koncerter med bands og dj's fra både ind- og udland og fylder festivalpladsen op med events, gastronomi og kunst.

Læs mere på hjemmesiden: www.musikilejet.dk

Publiceret 20 May 2018 09:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp