Michael Nielsen, direktør ATP Ejendomme, tager det første spadestik sammen med borgmester Anders Gerner Frost (th).
Fotos: Gribskov Kommune.

Michael Nielsen, direktør ATP Ejendomme, tager det første spadestik sammen med borgmester Anders Gerner Frost (th). Fotos: Gribskov Kommune.

De første spadestik taget til nyt lokalt plejehjem

72 nye plejeboliger på vej i Gilleleje

begyndelse Forleden blev første spadestik taget til det, der en dag ender som 72 nye plejeboliger ved Bavne Ager i Gilleleje.

Det var borgmester Anders Gerner Frost (NG), der sammen med Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme og udvalgsformand Pia Foght (S), der sammen med Paul Erik Weidemann, tog spadestikkene.

Det bliver OK-Fonden, der skal drive plejecentret, mens bygningerne bliver opført af ATP.

jbt

Udvalgsformand Pia Foght (tv) med Paul Erik Weidemann, direktør OK-Fonden.

Udvalgsformand Pia Foght (tv) med Paul Erik Weidemann, direktør OK-Fonden.

Publiceret 20 May 2018 20:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp