I løbet af dagen handler det om selve træffet, men om aftenen blænder Græsted Veterantræf op for koncerter og fest.

I løbet af dagen handler det om selve træffet, men om aftenen blænder Græsted Veterantræf op for koncerter og fest.

After eight:

Veterantræffet skifter gear ud på aftenen

Vil gerne have, at folk bliver lidt længere og tiltrække nye gæster

Af
Jens Berg Thomsen

Græsted Veterantræf er igen i år krydret med musik

“I løbet af dagen er handler det selvfølgelig primært om selve træffet, men omkring klokken 20 vil vi gerne skifte gear. Så bliver det mere en fest,” siger formand for Græsted Veterantræf Henrik Ewald.

DeErfor er der arrangeret to koncerter både lørdag og søndag.

“Formålet er at få en god fest ud af det og tiltrække nogle flere mennesker. Og vi håber da også, at der kommer en del til koncerterne, der også har været med på træffet om dagen,” siger Henrik Ewald.

På Græsted Veterantræf kan man blandt andet opleve et Blues Brothers-show og Wild Wax Combo, der spiller rockabilly.

Man kan læse mere om koncerterne og træffet i det hele taget på www.veterantraef.dk.

Græsted Veterantræf skifter gear omkring klokken 20, hvor den første koncert begynder.

Græsted Veterantræf skifter gear omkring klokken 20, hvor den første koncert begynder.

Om dagen er der træf. Men om aftenen kan man blandt andet høre Blues Brothers-show og rockabilly.

Om dagen er der træf. Men om aftenen kan man blandt andet høre Blues Brothers-show og rockabilly.

Publiceret 18 May 2018 14:57

SENESTE TV

Flyfotograf udstiller og holder foredrag

Udstilling Lars Bygdemark er uden tvivl Sveriges bedste flyfotograf. I mere end 40 år har han fløjet over Sverige og taget billeder af et land med mange forskellige landskabstyper: Bølgende landbrugsarealer med marker og enge, som sammen danner stilfulde kludetæpper, maleriske småbyer og samfund. Slingrende kyststrækninger med tusindtal øer og skær.

Skove som strækker sig så langt, at man føler sig fortabt. I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger.

Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt: plovfurer efter en traktor eller industriens anlæg og miljømønstre. Lars Bygdemark blev valgt til ”Årets Naturfotograf 2004” af Sveriges Naturvårdsverk.

Nu kan disse fotos ses på udstillingen 'Sverige fra luften' i Kulturhavn Gilleleje. Lars Bygdemark dukker selv op og holder foredrag, hvor han kan opleves på trappen i biblioteket, tirsdag 20. november kl. 17, hvor han fortæller om sin teknik og viser lysbilleder. Der er gratis adgang.

CV

Møde i seniorkredsen

MØDE Det er Agabe Indiens arbejde, der er centrum for mødet i Helsinge Seniorkreds. Deltagerne får besøg af Gert Svendsen, som fortæller om Agabe Indiens arbejde og om ildsjælen Biskop Jacob, som efter som 12-årig at blive helbredt for en dødelig sygdom, besluttede at give sit liv helt og fuldt til Jesus og arbejde for børn og unge i Indien.

Til mødet, der foregår tirsdag 20. november kl. 19 kan man høre mere om et fantastisk arbejde blandt 6500 børn og unge, om arbejdet blandt gadebørn, og om hvordan Agape Indien uddanner mange unge mennesker til gavn for det indiske samfund.

Anni og Ege Rasmussen, som har besøgt Biskop Jacob og børnehjemmene, vil vise billeder derfra.

Der er naturligvis kaffe og kage, og det hele finder sted Rundinsvej 46 i Helsinge.

Der er gratis adgang. Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30336746) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21715694). Mødet er arrangeret af Helsinge Seniorkreds.

Næste møde er tirsdag 11. december kl. 17.30, hvor der er juleafslutning med spisning, lotteri og kaffebord. Birger Daniel Petersen taler over emnet: 'Jesus kom – Jesus kommer.'

CV