Græsted Veterantræf håber på 10.000 gæster igen i år.

Græsted Veterantræf håber på 10.000 gæster igen i år.

Veterantræf satser på over 10.000 gæster

Der er flere spændende tiltag på dette års udgave af Græsted Veterantræf, fortæller formanden

Af
Jens Berg Thomsen

veterantræf Meget vil være som det plejer, men der er også flere nye og spændende tiltag, når Græsted Veterantræf snart løber af stablen. “Vi havde jo 10.000 gæster sidste år, så vi håber da, at besøgstallet i år bliver mindst lige så godt,” siger Henrik Ewald, formand for træffets bestyrelse og tiltager i styregruppen, der får det hele til at ske under træffet. Formanden nævner, at der i år for eksempel kommer en kabelstyret racerbilsbane, der måler omkring ti meter i diameter som en attraktion. Derudover vil der også være “rigtige” racerbiler, der har deltaget i forskellige løb. Dem kommer der en fire-fem stykker af, lyder vurderingen fra formanden af Græsted Veterantræf. Der foregår mange andre ting på træffet som børnedyreskue, kræmmermarked og stumpemarked, hvor man kan købe brugte dele til biler. Til kræmmermarkedet vil der være 250 stande. Også i år har Græsted Veterantræf en aftale med veterantoget, der afgår lige i nærheden, at man kan køre lige så “tosset man vil,” som Henrik Ewald siger, når man har købt billet til træffet.

Træffet åbner den 19. maj.

Træffet åbner den 19. maj.

Græsted Veterantræf byder på masser af forskellige aktiviteter.

Græsted Veterantræf byder på masser af forskellige aktiviteter.

Publiceret 18 May 2018 14:57

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp