Et russisk forældrepar er dømt for igennem en længere periode at have slået sine tre børn. Det er blandt andet sket med knyttet hånd. Modelfoto.

Et russisk forældrepar er dømt for igennem en længere periode at have slået sine tre børn. Det er blandt andet sket med knyttet hånd. Modelfoto.

40 dages betinget fængsel:

Forældrepar dømt for at have slået sine tre børn

Et forældrepar med russisk statsborgerskab er dømt for jævnligt at have slået sine tre børn. Det yngste barn var seks år

Af
Jeppe Helkov

Et russisk forældrepar er dømt for igennem en længere periode at have slået sine tre børn. Parret boede i Ramløse, da volden fandt sted. Det yngste barn var seks år på tidspunktet.

Af domsresumeet fra Retten i Helsingør fremgår det, at faren blandt andet har slået sønnen på 14 år 'hårdt én gang med flad hånd på kinden ved øjet”, ligesom drengen i tre andre tilfælde også er blevet slået hårdt i ansigtet.

Moren har også i flere tilfælde slået børnene på 'kroppen med knyttet hånd'.

Blev slået, når de ikke opførte sig ordentligt

Børnene har selv forklaret, at det primært er moren, der igennem en længere periode har slået dem - mens faren kun gjorde det, når han 'blev meget vred'. Af domsbogen fremgår, at forældrene har slået, 'når de var utilfredse med børnenes' opførsel.

Anklageren havde krævet parret udvist, men retten valgte at gøre straffen betinget. Det blev begrundet med, at der ikke var grundlag for at fastslå det systematiske omfang - og om der var tale om mishandling.

Derfor lød straffen på 40 dages betinget fængsel og en betinget udvisning.

Publiceret 17 May 2018 10:19

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp