Byens løver har gjort legeplads sommerklar

Legepladsen i bunden af VP Arkaden i Helsinge er klar til endnu en sommer.

Den snart 50 år gamle legeplads, der blev etableret af Ejvind Lauersen, bliver hvert eneste år pillet ned og pakket sammen, og bliver herefter nøje renoveret og klargjort af Lions Club i Helsinge, der har stået for vedligeholdelsen af den populære legeplads i nu 43 år.

I år ingen undtagelse, og i sidste uge blev legepladsen atter sat op til endnu en sæson med glæde og leg. 3-4 mand fra Lions Club bruger hvert år i omegnen af 20-30 timer på at vedligeholde legepladsen ved VP Arkaden.

Gisli

Legepladsen bliver hvert år klargjort til forårets og sommerens legende børn af den lokale Lions Club.

Legepladsen bliver hvert år klargjort til forårets og sommerens legende børn af den lokale Lions Club.

Publiceret 17 May 2018 10:18

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl