Der er aktiviteter og gang i gaden for børn i alle aldre, når foreningen ’Helsinge - Danmarks Bedste Børneby’ inviterer til børnefestival i Helsinge 25. og 26. maj. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Der er aktiviteter og gang i gaden for børn i alle aldre, når foreningen ’Helsinge - Danmarks Bedste Børneby’ inviterer til børnefestival i Helsinge 25. og 26. maj. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Helsinge gør klar til årets børnefestival

’Helsinge - Danmarks Bedste Børneby’ samler byens børn 25. og 26. maj

Af
Jesper Gisli

Der bliver lige nu arbejdet på højtryk på at få så mange glade, gode og spændende aktiviteter på programmet til årets børnefestival i Helsinge.

Fredag d. 25. maj skydes festivalen i gang for alle skoler, daginstitutioner og dagpleje, og i to dage vil der i gågaden og på torvet være aktiviteter, fest og glade dage for børn i alle aldre.

Det er foreningen 'Helsinge - Danmarks Bedste Børneby' der igen i år står bag den populære begivenhed i og for Helsinge. En begivenhed der i den grad samler byen, og ikke mindst byens børn.

YouTube-fænomen og rideskole kommer

“Vi har stort set hele indholdet på plads, og det kan ganske enkelt ikke undgå at blive et brag af en børnefestival. Vi får stor opbakning derude, når vi kommer med vores gode idéer, og både foreninger og butikker melder også selv ind med gode idéer til de to dages festival. Jo, det bliver sjovt, og vi glæder os”, siger Kamilla Brøckner Barslund fra styregruppen, der planlægger og afholder festivalen i Helsinge d. 25. og 26. maj.

Fredag bydes der blandt andet på ponyridning med den lokale rideskole, der er sang og musik, og Helsinge Gym stiller op med air-track.

Lørdag kommer YouTube-fænomenet 'Brizze' forbi og viser sine helt vanvittige evner ud i bold-jonglering.

Den velkendte frø, maskotten og varetegnet for foreningen ’Helsinge - Danmarks Bedste Børneby’ er løs.

Den velkendte frø, maskotten og varetegnet for foreningen ’Helsinge - Danmarks Bedste Børneby’ er løs.

Golf, fodbold og dans i gågaden og på torvet

Helsinge Fodbold stiller mål op i gaden, og bliver man sulten, er der lækkerier fra 'Gribskov Streetfood, Tacos & Tapas'. HUC stiller op med cirkushalløj, Jacquelines Danseskole giver et par opvisninger, Ree Golf tilbyder lidt golf i gaden, og så er der selvfølgelig skattejagt i byens butikker.

“Det bliver en fest. Vi kan kun anbefale at følge med på vores facebookside og ikke mindst vores hjemmeside, hvor man også kan melde sig ind som støttemedlem for 100 kr. om året, hvis man vil støtte op om foreningens arbejde med at gøre Helsinge til Danmarks bedste børneby igen i år”, siger Kamilla Brøckner Barslund til Ugeposten.

Yderligere info:

danmarksbedsteborneby.dk

Publiceret 15 May 2018 09:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.