Græsted Byløb er Nordsjællands hyggeligste motionsløb

Skal du løbe 5 eller 10 kilometer lørdag den 26. maj?

Af
Jesper Gisli

De kalder det selv for 'Nordsjællands hyggeligste motionsløb', og det passer nok meget godt, for hyggeligt, det er det.

Løbet samler hele byen, fra høj til lav, og er både for dem der kan løbe hurtigt, og dem som ikke skal nyde noget men blot vil gå den gode tur.

“Ud over at skabe lokalt fællesskab, et sundt motionsløb og hygge, så gør vi det jo også for at skrabe penge ind til donationer - som vi altid har som mål med alt hvad vi gør”, siger Jakob Søgaard Andersen fra Rotary Græsted, der arrangerer Græsted Byløbet 2018.

Ny 10 km rute går over Søborg Sø

Lørdag den. 26. maj kl.10.00 lyder startsskuddet i Græsted Folkepark, og så er det ellers af sted på enten 5 kilometers rute, eller, som noget nyt i år, en 10 kilometers rute ind over Søborg Sø-området.

“Ja, så kan man nå at løbe hen over søen mens den stadigvæk er tørlagt”, smiler Jakob Søgaard Andersen, med henvisning til planerne om, at reetablere Søborg Sø.

“Det er syvende gang løbet afholdes, og det er andet år at vi i Rotary står for det. Ja, det vil sige, vi er jo ikke en løbeklub, så gudskelov har vi stor hjælp fra G73, Nordtrim og Græsted Handelsstandsforening. Vi får det sammen til at ske - og ikke mindst takket være de rundhåndede sponsorer”.

Græsted Byløb er og bliver et hyggeligt amatørløb, hvor alle er velkommen. Man tilmelder sig løbet elektronisk på Rotarys hjemmeside, og for kun 100 kroner følger der også chip-tidstagerudstyr og hygge med.

Yderligere informationer samt tilmelding:

www.graestedrotary.dk

Publiceret 15 May 2018 05:00

SENESTE TV