200 friske løbere deltog sidste år i Græsted Byløb. Det antal forventes at blive højere i år, da der som noget nyt nu også kan løbes på 10 kilometersrute.

200 friske løbere deltog sidste år i Græsted Byløb. Det antal forventes at blive højere i år, da der som noget nyt nu også kan løbes på 10 kilometersrute.

Græsted Byløb er Nordsjællands hyggeligste motionsløb

Skal du løbe 5 eller 10 kilometer lørdag den 26. maj?

Af
Jesper Gisli

De kalder det selv for 'Nordsjællands hyggeligste motionsløb', og det passer nok meget godt, for hyggeligt, det er det.

Løbet samler hele byen, fra høj til lav, og er både for dem der kan løbe hurtigt, og dem som ikke skal nyde noget men blot vil gå den gode tur.

“Ud over at skabe lokalt fællesskab, et sundt motionsløb og hygge, så gør vi det jo også for at skrabe penge ind til donationer - som vi altid har som mål med alt hvad vi gør”, siger Jakob Søgaard Andersen fra Rotary Græsted, der arrangerer Græsted Byløbet 2018.

Ny 10 km rute går over Søborg Sø

Lørdag den. 26. maj kl.10.00 lyder startsskuddet i Græsted Folkepark, og så er det ellers af sted på enten 5 kilometers rute, eller, som noget nyt i år, en 10 kilometers rute ind over Søborg Sø-området.

“Ja, så kan man nå at løbe hen over søen mens den stadigvæk er tørlagt”, smiler Jakob Søgaard Andersen, med henvisning til planerne om, at reetablere Søborg Sø.

“Det er syvende gang løbet afholdes, og det er andet år at vi i Rotary står for det. Ja, det vil sige, vi er jo ikke en løbeklub, så gudskelov har vi stor hjælp fra G73, Nordtrim og Græsted Handelsstandsforening. Vi får det sammen til at ske - og ikke mindst takket være de rundhåndede sponsorer”.

Græsted Byløb er og bliver et hyggeligt amatørløb, hvor alle er velkommen. Man tilmelder sig løbet elektronisk på Rotarys hjemmeside, og for kun 100 kroner følger der også chip-tidstagerudstyr og hygge med.

Yderligere informationer samt tilmelding:

www.graestedrotary.dk

Publiceret 15 May 2018 05:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.