Sådan så det ud, da en mand med tilknytning til banden Gremium blev påkørt af en mand med tilknytning til Bandidos. Nu er der faldet dom i sagen. Foto: Jens Berg Thomsen.

Sådan så det ud, da en mand med tilknytning til banden Gremium blev påkørt af en mand med tilknytning til Bandidos. Nu er der faldet dom i sagen. Foto: Jens Berg Thomsen.

Nyt kapitel i bandekonflikt:

Rocker dømt for at påkøre bandemedlem

Af
Jeppe Helkov

I forsommeren sidste år rasede bandekonflikten i Gribskov. Men gik du og troede, at alle kapitler var skrevet i den fortælling, er det bare at tro om.

Ved Retten i Helsingør er en mand på 28 år og en mand på 25 år idømt henholdvis 1,5 års fængsel og 1 år og 8 måneders fængsel for blandt andet grov vold.

Sagens hovedforhold handlede om en påkørsel på Vestergade i Helsinge den 9. november 2017. Her blev en person med tilknytning til Gremium MC påkørt, mens han kørte på en motocross-maskine.

Retten fandt, at episoden var omfattet af straffelovens § 81 a om strafskærpelse i forbindelse med konflikt mellem grupperinger. Manden på 28 år havde tilknytning til Bandidos MC.

Begge de dømt har anket dommen. De er begge forsat varetægtsfængslet.

Publiceret 14 May 2018 00:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp