DEBAT:

Skal vi leve af oplevelsesøkonomi?

Debatindlæg af Torben Nordquist, Østvej 12A, 3230 Græsted

Replik til sidste uges artikel med Dorte Kiilerich, ny direktør i Gribskov Erhvervscenter, der i artiklen plæderede for oplevelsesøkonomi lokalt:

Gad vide om tanken for Gribskovs borgerne er, at vi i fremtiden skal servere kaffe og kage for enden af Alfavej for københavnere og andet godtfolk?

Vi er et par mandlige iværksættere, som efter en ihærdig indsats måtte erkende, at vor nystartede virksomhed indenfor liberalt erhverv havde det bedst i Hillerød. Der er ikke et sprudlende erhvervsmiljø i Gribskov, hvor ærgerligt det end er at skulle erkende.

Profilen der tegnes af Gribskov fører også til en anden refleksion:

Måske var det en fejl at ”hovedstaden” i Gribskov blev lagt i Helsinge og ikke i Gilleleje.

Publiceret 10 May 2018 05:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl