Dorte Kiilerich er ny direktør i Gribskov Erhvervscenter, og får her svar på tiltale for sine ytringer i Ugeposten om, at Gribskov skal leve af oplevelsesøkonomi. Pressefoto.

Dorte Kiilerich er ny direktør i Gribskov Erhvervscenter, og får her svar på tiltale for sine ytringer i Ugeposten om, at Gribskov skal leve af oplevelsesøkonomi. Pressefoto.

DEBAT:

Skal vi leve af oplevelsesøkonomi?

Debatindlæg af Torben Nordquist, Østvej 12A, 3230 Græsted

Replik til sidste uges artikel med Dorte Kiilerich, ny direktør i Gribskov Erhvervscenter, der i artiklen plæderede for oplevelsesøkonomi lokalt:

Gad vide om tanken for Gribskovs borgerne er, at vi i fremtiden skal servere kaffe og kage for enden af Alfavej for københavnere og andet godtfolk?

Vi er et par mandlige iværksættere, som efter en ihærdig indsats måtte erkende, at vor nystartede virksomhed indenfor liberalt erhverv havde det bedst i Hillerød. Der er ikke et sprudlende erhvervsmiljø i Gribskov, hvor ærgerligt det end er at skulle erkende.

Profilen der tegnes af Gribskov fører også til en anden refleksion:

Måske var det en fejl at ”hovedstaden” i Gribskov blev lagt i Helsinge og ikke i Gilleleje.

Publiceret 10 May 2018 05:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.