Det gamle posthus har fået penge fra LAG.

Det gamle posthus har fået penge fra LAG.

Tre nye projekter får LAG-penge

“Tre nye projekter ser dagens lys,” udtaler Peter Plant, som er formand for LAG Halsnæs-Gribskov og blev genvalgt for de næste to år ved foreningens generalforsamling 25. april på Helsinge Frivilligcenter

LAG Halsnæs-Gribskovs bestyrelse har uddelt penge til tre nye projekter:

Foreningen Det Gamle Posthus" projekt 'Køkkenfaciliteter til Gillelejes nye folkehus' fik tildelt 114.128 kr., Søredningsselskabets projekt 'Platform med beredskabshus i Lynæs Havn' fik tildelt 186.379 kr. og Gilleleje Havnelaugs projekt 'Bæredygtig elforbrug til drift af Fiskeauktionen og tilhørende kølerum' fik tildelt 138.000 kr. I 2018 er der en sidste ansøgningsfrist til LAG 25. august og til FLAG 6. september.

Der afholdes info- og sparringsmøder med ansøgere 13. juni i Halsnæs på Dyssekilde station og 14. juni i Gribskov på Gribskov Erhvervscenter i Helsinge. Alle er velkomne.

Publiceret 10 May 2018 09:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.