Tre nye projekter får LAG-penge

“Tre nye projekter ser dagens lys,” udtaler Peter Plant, som er formand for LAG Halsnæs-Gribskov og blev genvalgt for de næste to år ved foreningens generalforsamling 25. april på Helsinge Frivilligcenter

LAG Halsnæs-Gribskovs bestyrelse har uddelt penge til tre nye projekter:

Foreningen Det Gamle Posthus" projekt 'Køkkenfaciliteter til Gillelejes nye folkehus' fik tildelt 114.128 kr., Søredningsselskabets projekt 'Platform med beredskabshus i Lynæs Havn' fik tildelt 186.379 kr. og Gilleleje Havnelaugs projekt 'Bæredygtig elforbrug til drift af Fiskeauktionen og tilhørende kølerum' fik tildelt 138.000 kr. I 2018 er der en sidste ansøgningsfrist til LAG 25. august og til FLAG 6. september.

Der afholdes info- og sparringsmøder med ansøgere 13. juni i Halsnæs på Dyssekilde station og 14. juni i Gribskov på Gribskov Erhvervscenter i Helsinge. Alle er velkomne.

Publiceret 10 May 2018 09:30

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl