Folketingsmedlem Christine Antorini er hovedtaler til SF’s og Socialdemokratiets fælles 1.maj-arrangement tirsdag morgen i Esrum. Antorini er planlagt til at gå på talerstolen kl.09.15. Arkivfoto.

Folketingsmedlem Christine Antorini er hovedtaler til SF’s og Socialdemokratiets fælles 1.maj-arrangement tirsdag morgen i Esrum. Antorini er planlagt til at gå på talerstolen kl.09.15. Arkivfoto.

1. maj:

Socialister og socialdemokrater slår pjalterne sammen

SF inviterer alle progressive kræfter på øl, pølser og sang fra kl.17.00

RØD KAMPDAG På tirsdag er det igen arbejdernes internationale kampdag, og som vanen byder, bliver det igen i år med røde faner, taler og masser af fælles kampgejst. I hvert fald for de lokale medlemmer af Socialdemokratiet og SF. De to partier har igen i år slået pjalterne sammen og starter kampdagen på Esrum Møllegaard fra kl.08.00.

Morgenens talere er folketingsmedlem Christine Antorini (A), Morten Dahlberg, specialkonsulent i 3F, viceborgmester Bo Jul Nielsen (A) og Britta Christholm, byrådskandidat for Socialistisk Folkeparti.

'De fortabte spillemænd' spiller, synger og underholder mellem talerne.

Enhedslisten fejrer 1. maj i ’Det røde hus’ i Hillerød

Enhedslisten drager derimod til Hillerød, hvor man i 'Det røde hus' på Holmegårdsvej blandt andet skal høre folketingsmedlem Christian Juhl (Ø) og en tidligere 3F-formand fra Silkeborg tale.

SF Gribskov inviterer om eftermiddagen til et åbent arrangement for alle interesserede. Kl.17.00 byder de lokale SF'ere på øl, pølser, guitar, sang, taler og hygge, og 'alle progressive kræfter er velkommen', skriver SF Gribskov i invitationen på facebook.

Tilmelding til SF's arrangement kl.17.00 i Tisvilde sker på SF Gribskovs facebookside eller til Britta Christholm på mail christholm83@gmail.com eller telefon: 28150112.

Gisli

Publiceret 23 April 2018 15:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.