1. maj:

Socialister og socialdemokrater slår pjalterne sammen

SF inviterer alle progressive kræfter på øl, pølser og sang fra kl.17.00

RØD KAMPDAG På tirsdag er det igen arbejdernes internationale kampdag, og som vanen byder, bliver det igen i år med røde faner, taler og masser af fælles kampgejst. I hvert fald for de lokale medlemmer af Socialdemokratiet og SF. De to partier har igen i år slået pjalterne sammen og starter kampdagen på Esrum Møllegaard fra kl.08.00.

Morgenens talere er folketingsmedlem Christine Antorini (A), Morten Dahlberg, specialkonsulent i 3F, viceborgmester Bo Jul Nielsen (A) og Britta Christholm, byrådskandidat for Socialistisk Folkeparti.

'De fortabte spillemænd' spiller, synger og underholder mellem talerne.

Enhedslisten fejrer 1. maj i ’Det røde hus’ i Hillerød

Enhedslisten drager derimod til Hillerød, hvor man i 'Det røde hus' på Holmegårdsvej blandt andet skal høre folketingsmedlem Christian Juhl (Ø) og en tidligere 3F-formand fra Silkeborg tale.

SF Gribskov inviterer om eftermiddagen til et åbent arrangement for alle interesserede. Kl.17.00 byder de lokale SF'ere på øl, pølser, guitar, sang, taler og hygge, og 'alle progressive kræfter er velkommen', skriver SF Gribskov i invitationen på facebook.

Tilmelding til SF's arrangement kl.17.00 i Tisvilde sker på SF Gribskovs facebookside eller til Britta Christholm på mail christholm83@gmail.com eller telefon: 28150112.

Gisli

Publiceret 23 April 2018 15:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl