De tre filmbrødre, Mehdi, Milad og Misam Avaz åbner den 2. maj et nyt steakhous på Sandet i Karsemose. Pressefoto

De tre filmbrødre, Mehdi, Milad og Misam Avaz åbner den 2. maj et nyt steakhous på Sandet i Karsemose. Pressefoto

’Der har manglet et sted heroppe':

Film-brødre åbner nyt steakhouse

Mehdi, Milad og Misam Avaz åbner et nyt steakhouse. Det bliver lidt mere high-end med sindssyg gode vine, siger de

Af
Jeppe Helkov

ÅBNING ?Lokalsamfundet betyder meget for os. Sådan lød det fra de tre Tisvilde tv-brødre Mehdi, Milad og Misam Avaz i sidste uges Ugeposten. Og nu beviser de tre brødre, at de bestemt ikke har glemt, hvor de kommer fra.

Den 2. maj åbner brødrene Restaurant Brøl på Helsingevej 153 - lige ved Sparkøbmanden på Sandet. Og herfra vil der blive serveret gode bøffer og kvalitetsvin.

“Mine forældre havde en bager i lokalerne før, men den lukkede. Nu har vi bygget det hele om til et nyt nordisk steakhouse - ala Retour og Mash i København (to mere populære restauranter, red.). Det bliver lidt mere high-end med sindssyg gode vine. Men stadig til fornuftige priser,” siger Mehdi Avaz og fortsætter:

“Vi har fået en arkitekt til at designe det indvendige. Så det er lidt lige som, at man har taget en fin restaurant fra København og flyttet den herud.”

Har delt det op

Mehdi, Milad og Misam Avaz blev for alvor kendt efter deres debutfilm 'Mens vi lever', der blev lavet for 2 mio. kr., men alligevel solgte 100.000 billetter i biografen. Og efter det er det gået stærk. Senest fortalte de i Ugeposten, at de arbejder på en ny TV2-serie og tre nye spillefilm.

Men det er altså ikke kun filmverdenen, der i fremtiden kommer til at stjæle Avaz-brødrenes opmærksomhed. Nu skal den altså også stå på finere madlavning.

“Vi har delt det op, ligesom i filmbranchen, hvor jeg instruerer, Milad skriver og Misam producerer. I restauranten står jeg for menuéen og interiør. Milad har lavet sit eget mikrobryggeri inde i restauranten, hvor han er i gang med at brygge øl lige nu. Og så står Misam for økonomien. Vores forældre kommer bare til at gå og hygge sig,” siger Mehdi Avaz, der dog erkender, at det kan være svært at have så mange bolde i luften.

Hjemmebrygget øl

“Mine brødre arbejder mest på tv-serien, og jeg arbejder mest på filmene. På den måde deler vi det ud. Den midterste er ude at holde møder nu og skal holde møder med TV2 i morgen. Jeg har lige været hos Nordisk Film og snakke om filmene. Og den sidste laver øl til vores restaurant og skriver til tv-serien. Så ringer han engang imellem og siger, at nu er gæringsprocessen på 10,4. Ja ja, men hvor mange afsnit har du fået skrevet?,” spørger han med et grin.

“Men vi synes lidt, der har manglet et sted heroppe. I gamle dage var der Ramløse Steakhouse, og der var altid mennesker. Selvfølgelig bliver det spændende at se, for man ved jo aldrig, hvad folk tænker. Tinggården ligger lidt derfra, men det er en helt anden prisklasse. Vores bliver ikke ét kilosbøffer, men der kommer til at være nok - og det bliver god mad. Jeg er sikker på, at folk nok skal tage godt imod det.”

Vil selv være til stede

Men selvom den næste lange periode kommer til at stå på film for de tre brødre, er planen stadig, at de skal være til stede i restauranten.

“Det kan godt være, at du om morgenen vil se, at vi har været i Go' Morgen Danmark for at snakke om vores film. Men om aftenen er det stadig os, der giver dig bonen i restauranten. Vi vil gerne gøre noget for lokalsamfundet og have et sted, hvor man kan møde os. Vi kommer til at være dér meget,” siger Mehdi Avaz og fortæller, at restaurantprojektet også handler om hele tiden at finde nye udfordringer.

“Selvom du er filminstruktør, er du ikke over andre mennesker. Vi kan godt lide at starte nye ting op og udfordre os selv. Når vi kommer i en safe-zone, har vi behov for at finde noget andet at rive i også. Hvis restauranten bliver en succes, må vi åbne et dækcenter,” siger han med et grin.

Fakta: læs mere om Restaurant Brøl på www.restaurantbrol.dk. Restauranten åbner den 2. maj.

Publiceret 23 April 2018 06:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.