Smadrede politiets fartmålet med vilje:

Hvem er den aggressive motocrosskører?

 
Nordsjællands Politi efterlyser en ung mand, som er mistænkt for at begå hærværk mod politiets fartmåleudstyr i forbindelse med en fartmåling den 4. december.
Manden kørte på en motocrossmaskine med gule skærme og tallet ”27” på en plade på fronten.
Da han ved 16-tiden passerede fartmåleudstyret, som var opstillet på Vesterbrogade i Gilleleje, blev han målt til at køre 83 km/t., hvor hastighedsgrænsen er 50 km/t., og måleudstyret tog derfor et billede af ham. 
Det blev han tilsyneladende så fortørnet over, at han vendte om og kørte tilbage forbi stedet, hvor fartmålerudstyret stod, og Nordsjællands Politi mener, at den unge mand i den forbindelse sparkede til den fod, hvorpå politiet havde fartkameraet placeret, så kameraet blev ødelagt.
Nordsjællands Politi har en formodning om, at manden er bosiddende i Gilleleje og vil gerne i kontakt med manden eller høre fra folk, som ved, hvem han er.
Henvendelser til Nordsjællands Politi kan ske på mail til tra007@politi.dk eller ved at ringe Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 22 January 2018 09:37

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.