Mødt af livsfarlig bakke:

Cykelsti var dækket af is

“Har kommunen glemt at salte,” spørger en borger

Af
Jens Berg Thomsen

Hvordan kommer jeg videre? Sådan tænkte en kvinde, da hun den 8. januar skulle hen og aflevere børn i en institution i Helsinge. Under en viadukt ved Skovgårdsvej havde vand og frostvejr skabt en livsfarlig glidebane, fortæller kvindens mand, der har sendt en række billeder til Ugeposten.
“Vi bor i Skærød og min kone skal aflevere vores barn i institutionen Troldehøjen og bruger cykelstien derhen. Men første gang i år, hvor det virkelig er brug for kommunens saltning - så går det galt. Cykelstien under viadukten under Skovgårdsvej er forvandlet til en livsfarlig isbakke!” skriver borgeren.
“Mens min kone står der og overvejer hvordan hun kommer videre, kommer en løber og ser lige så fortvivlet ud i ansigtet som min kone. Løberen kommer med følgende bemærkning; Ja, siden Tofteskolen blev lukket er cykelstien blevet glemt, der bliver ikke saltet og den er næsten helt tilgroet om sommeren og bliver mere og mere ufremkommelig med huller i vejen. Jeg tænker på om kommunen mon har glemt, at de har en cykelsti her, som kommunen har en forpligtigelse i at passe og salte?” spørger borgeren.
Borgerens kone ringede til Gribskov Kommune og spurgte, hvorfor der ikke var saltet, og svaret var, at det var “svært at salte, fordi det var fugtigt”. Identiteten på borgeren er kendt af redaktionen.

Bakken var blevet “livsfarlig” på grund af isen på cykelstien, skriver læseren. Privatfoto

Bakken var blevet “livsfarlig” på grund af isen på cykelstien, skriver læseren. Privatfoto

Publiceret 11 January 2018 14:00

SENESTE TV