“For mig er det ikke et punktum,” siger Kim Valentin (V) oven på afgørelsen i Agnes-sagen. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

“For mig er det ikke et punktum,” siger Kim Valentin (V) oven på afgørelsen i Agnes-sagen. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Kim Valentin om tragisk Agnes-sag:

'Afgørelse konstaterer den usikkerhed, vi har haft'

Kim Valentin vil arbejde for trygheden i hjemmesygeplejen

Af
Jens Berg Thomsen

En endelig afgørelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed fastslår, at 91-årige Agnes Pedersen ikke fik den behandling, hun skulle have haft forud for sin død sidste år. I seneste udgave af Ugeposten stod de efterladte frem og kaldte afgørelsen et “punktum” i sagen, hvor det blev bevist, at den 91-årige flere gange havde fået skiftet forbinding på sine sår af ikke faglært personale, samt at hendes støttestrømper flere gange var blevet sat på af personale, der ikke var blevet lært op i det.
Daværende borgmester Kim Valentin kaldte tilbage i juli 2017 Attendos behandling af Agnes Jensen for “en fejl, der ikke må ske.” Han har også læst afgørelsen fra Styrelsen for Patientsikkerhed.
“For mig er det ikke et punktum. Det er en konstatering af den usikkerhed, vi har haft om hjemmesygeplejen,” siger Kim Valentin. Som nuværende andenviceborgmester og byrådsmedlem giver afgørelsen noget at arbejde videre med, siger han.
“Jeg vil arbejde for, at vi skaber nogle rammer om trygheden. Vi har fået konstateret, at styrelsen siger det, den siger. Nu er det jo ikke mig, der sidder for bordenden, men jeg mener stadig, og det er der ikke noget nyt i, at forvaltningen skal komme med et oplæg til, hvordan vi sikrer, at der er kvalitet i den ydelse, vi giver,” siger han.

Publiceret 10 January 2018 11:15

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.