Hvilken ældrepleje vil vi egentlig have i Gribskov?

Ugepostens sætter i det næste stykke tid fokus på ældreplejen - du kan byde ind med forslag til historier

Af
Jeppe Helkov

Den kommune i landet, der bruger færreste penge på ældrepleje. Ingen tillid til Attendo. Flere røde påbud. Og folk der ikke ønsker at blive gamle i Gribskov. Historierne om ældreplejen i Gribskov har været mange de sidste måneder. Og skeletterne bliver tilsyneladende ved med at vælte ud af skabet.
Senest kunne vi her på Ugeposten fortælle, at Attendo har fået hård kritik fra den øverste myndighed for den behandling, man har givet nu afdøde 91-årige Agnes Helene Jensen.
Det nytiltrådte flertal i Gribskov Byråd har også sagt, at de fra dag ét vil sætte fokus på ældreplejen i Gribskov. De har lovet et 360 graders eftersyn af hele ældrepleje-området.
Det næste stykke tid vil vi på Ugeposten fortsætte med at sætte fokus på, hvilken ældrepleje vi har i Gribskov - og hvad for en ældrepleje vi reelt ønsker. Og vi vil gerne have alle nuancerne med. Så har du en historie om ældreplejen i Gribskov - eller har du et indspark til, hvilken ældrepleje vi skal tilbyde de ældre medborgere her i kommunen? Så skriv til redaktion@ugeposten.dk.

Publiceret 10 January 2018 07:00

SENESTE TV