Misser 30 års jubilæum:

Radio Kattegat lukker og slukker

“Det er en tom fornemmelse, det må jeg indrømme. Det er jo en livsstil at lave radio”, siger Bill Petersen Kaae fra Radio Kattegat

På årets sidste dag kl.12.00 slukkede Bill Petersen Kaae for sidste gang for mikrofonen og signalet i Radiohuset i Vejby.
Radio Kattegat sendte lokalradio første gang d. 7. maj 1988, så det blev til næsten 30 år med musik, nyheder, interviews og andet godt fra Vejby til alle på FM-båndet.
Bills far, radioens stifter Jørgen Petersen døde i december måned efter længere tids sygdom, og oven i var der varslet nye strammere regler for landets lokalradioer, med større krav til journalistik og dokumentation - og det ene med det andet fik Bill Petersen Kaae til at tage den tunge beslutning om at lukke og slukke den radiostation han har været en del af hver dag de sidste 30 år.

Overvejer digital radio

“Vi ville drukne i arbejde hvis vi skulle leve op til de nye regler og krav, og jeg har andet i mit liv, end at skulle arbejde 80-90 timer om ugen. Men samtidigt er det jo også en livsstil at lave radio, så det er en tom fornemmelse, og meget mærkeligt ikke at sende Radio Kattegat mere. Meget mærkelig følelse,” siger Bill Petersen Kaae, der ikke har besluttet sig for hvad han nu skal kaste sig over.
“Jeg kan købe Ugeposten og blive bladkonge?! Ha ha .... nej, jeg overvejer stadigvæk om jeg skal lave noget digital radio, eller videreføre radio på en eller anden måde, men jeg har ikke besluttet mig endnu.”
“Det er svært at slippe radioverdenen. Vi har jo i næsten 30 år leveret public service, musik og nyheder til folk heroppe, og der sker bare noget magisk når mikrofonen tænder, og man er på. Så, det er en tom fornemmelse, det må jeg indrømme. Men nu må vi se hvad der sker. Livet går jo trods alt videre,” siger Bill Petersen Kaae til Ugeposten.

Publiceret 09 January 2018 07:00

SENESTE TV