Nordsjælland Håndbold siger farvel til sin direktør pr. 31. december 2017. Her ses klubbens Christian Knutzon i en tidligere kamp. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Nordsjælland Håndbold siger farvel til sin direktør pr. 31. december 2017. Her ses klubbens Christian Knutzon i en tidligere kamp. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Direktør stopper i Nordsjælland Håndbold

Stram økonomi gør det svært at sætte nyt i søen lige nu,” siger diretør i Nordsjælland Håndbold

Direktør i Nordsjælland Håndbold Lars Gjøls-Andersen stopper i klubben ved udgangen af 2017. Det sker efter længere tids overvejelser, skriver han i en pressemeddelelse.
“Efter længere tids overvejelser har jeg valgt at fokusere fuldt ud på en række kunder/projekter i mit eget firma Staircase Consulting, og har derfor truffet den beslutning, at jeg stopper hos Nordsjælland Håndbold,” siger han.
“Det har ikke været nogen nem beslutning. Vi har nået mange ting i NH, fået større opmærksomhed, et stærkere brand og udviklet nye innovative koncepter, bl.a. NEXT GEN. Men der er en stram økonomi, som gør det svært at sætte nyt i søen lige nu. Det er derfor aftalt med bestyrelsen, at jeg stopper pr. 31. december, men evt. hjælper på udvalgte opgaver i det nye år,” skriver han.

Sejr over mestrene

Mens økonomien er stram, går det sportsligt godt for oprykkerholdet med blandt andet en sejr over de forsvarende mestre fra Aalborg, og lillejuleaften møder holdet GOG - efter denne avis' deadline.
“Jeg håber også, at de flotte resultater på banen fortsætter, og at det lykkedes at forbedre økonomien, så man kan slå jyderne. Lad os slutte med en sejr mod GOG inden jul og skabe det bedste afsæt for et godt og succesfuldt 2018, hvor jeg fortsætter som en trofast fan,” skriver Lars Gjøls-Andersen.

jbt

Publiceret 27 December 2017 03:00

Advokater går sammen

ERHVERV Med virkning fra 1. januar 2020 overtager WTC advokaterne advokatfirmaet Advokaterne i Bødkergården i Helsinge, der samtidig flytter ind på WTC advokaternes adresse på Slotsgade 36 i Hillerød. Efter advokaterne Gitte Wichmann Mortensen, Søren Nielsen og Johan Klint Nielsen sammen med fire administrative medarbejdere kommer til WTC advokaterne, beskæftiger WTC advokaterne i alt 42 medarbejdere.

"Aftalen med Advokaterne i Bødkergården gør, at vores klienter fortsat kan nyde godt at begge firmaers kompetencer, især inden for det erhvervsretlige område, men nu også i større grad inden for det privatretlige område",siger Helle Jørgsholm, partner og advokat i WTC advokaterne, i en pressemeddelelse om overtagelsen.

WTC advokaterne glæder sig over aftalen, der styrker firmaets profil på det privatretlige område, da advokat Gitte Wichmann Mortensen kommer med stor erfaring i arbejdet med dødsboer, testamenter og andre private forhold. Advokat Søren Nielsen tilføjer WTC advokaternes afdeling for forsvarsadvokater en yderligere erfaren profil.