“Jeg håber med mødet, som er på opfordring fra lokale veteraner, at det vil være en opstart til at få dannet en eller flere netværksgrupper i forhold til de ønsker der kommer frem”, siger Jette Bülow Hansen til Ugeposten.
Foto: Jesper Gisli

“Jeg håber med mødet, som er på opfordring fra lokale veteraner, at det vil være en opstart til at få dannet en eller flere netværksgrupper i forhold til de ønsker der kommer frem”, siger Jette Bülow Hansen til Ugeposten. Foto: Jesper Gisli

Krigsveteraner samles

Lokale veteraner ønsker fælles møde. Nu er Gribskovs første veterankoordinator klar med dato og invitation

Af
Af Siff Camilla Kingod

Gribskov Kommune har for nyligt fået sin første veterankoordinator, Jette Bülow Hansen. Hende snakkede Ugeposten med midt i december, hvor hun oplyste, at hun ville forsøge at samle Gribskovs over 200 veteraner til et møde i det nye år.
Nu er den dugfriske veterankoordinator klar med både dato og dagsorden, samtlige invitationer er sendt afsted og Jette Bülow Hansen ser spændt frem til torsdag d. 4. januar 2018, kl. 19. Den dag afholdes det første møde nemlig.

Håber på netværksgrupper

”Jeg håber med mødet, som er på opfordring fra lokale veteraner, at det vil være en opstart til at få dannet en eller flere netværksgrupper i forhold til de ønsker der kommer frem,” siger Jette Bülow Hansen, der tager de første favntag med koordinatorrollen med både alvor og entusiasme. Hun vil fremover fungere som krigsveteranernes indgang til kommunen, og glæder sig meget til mødet, hvor hun og veteranerne skal mødes for første gang.
På mødet vil veteranerne blive præsenteret for et kort oplæg, og derefter skal samtlige fremmødte i spil.
”Efter oplægget vil der være direkte dialog med de fremmødte i forhold til ønsker og indsatser, opstart af
netværk og det videre arbejde frem, ” lyder det i aftenens program.
Jette Bülow Hansen gør desuden opmærksom på, at der er findes en facebookgruppe for veteraner i Gribskov Kommune og at man er velkomne til at kontakte hende på tlf. 72496480, hvis man har spørgsmål i forhold til mødet.
”Jeg ønsker, det bliver en rigtig hyggelig aften, hvor vi får hilst på hinanden og får alle gode ideer i gang,” slutter Jette Bülow Hansen optimistisk af.

Danske soldater sendes ud i tjeneste, og kommer de hjem, skal de helt hjem og guides helt tilbage til det civile samfund. Derfor er der nu ansat en veterankoordinator i Gribskov Kommune til de over 200 lokale veteraner og tidligere udsendte. Arkivfoto.

Danske soldater sendes ud i tjeneste, og kommer de hjem, skal de helt hjem og guides helt tilbage til det civile samfund. Derfor er der nu ansat en veterankoordinator i Gribskov Kommune til de over 200 lokale veteraner og tidligere udsendte. Arkivfoto.

Publiceret 23 December 2017 11:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp