Fræk tricktyv til sit offer:

"Giver du en kop kaffe?"

Ikke alle uventede gæster skal bydes på kaffe, advarer politiet

 
Dørklokken ringede tirsdag eftermiddag hos en 84-årig kvinde på Hestehaven i Gilleleje. Ude foran stod en yngre kvinde, som spurgte, om den 84-årige bød på en tår kaffe, oplyser Nordsjællands Politi.
Den uventede gæst fik ikke umiddelbart alarmklokkerne til at ringe hos den ældre, som bød indenfor, men da den unge kvinde var kommet indenfor, var hun pludselig ikke kaffetørstig længere, men ville i stedet gerne have en 1000-kroneseddel vekslet.
Den 84-årige kiggede i sin pung, men havde ikke mulighed for at veksle og lagde derfor sin pung tilbage i sin taske i et skab i entreen.
Den unge kvinde var alene i entreen et kort øjeblik, og da hun var gået, opdagede den 84-årige, at hendes pung var væk.
Den kvindelige tricktyv beskrives som: Cirka 25 år, dansk af udseende, dansktalende, 165 cm. høj, kraftig af bygning og iført sort frakke og sorte bukser.

Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger til sagen.

Publiceret 13 December 2017 11:59

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.