Se med LIVE når Jonas snitter en træske på Ugeposten

Ja, du læste rigtigt. På torsdag kl.12-14 sender vi live på Ugepostens facebookside når Jonas Als viser os hvordan man snitter et pragteksemplar af en træske

Af
Jesper Gisli

SLOW-TV Vi elsker simpelthen det der livestreaming her på Ugepostens redaktion.
Så i tirsdags inviterede vi kunstneren Barbara Ostenfeld indenfor i 'Galleri Ugeposten', hvor hun tegnede det bedste hun havde lært på en mannequin torso, i mens vi sendte hele seancen live i to timer på Ugepostens facebookside.
Barbara tegnede og fortalte, og det blev da både til fortællinger om kunsten, og om kunstnerens liv.

Barbara Kaad Ostenfeld udstiller netop nu og hele januar måned i ’Galleri Ugeposten’ - og i sidste uge sendte vi to timers live slow-tv da Barbara tegnede på en mannequin torso på Ugepostens redaktion. På torsdag er det Jonas Als' tur til at blive livestreamet.
Foto: Jesper Gisli

Barbara Kaad Ostenfeld udstiller netop nu og hele januar måned i ’Galleri Ugeposten’ - og i sidste uge sendte vi to timers live slow-tv da Barbara tegnede på en mannequin torso på Ugepostens redaktion. På torsdag er det Jonas Als' tur til at blive livestreamet. Foto: Jesper Gisli

Lokal ’skærsliber’ viser sine træsnitteevner frem

Kunstner kan man næsten også kalde næste levende billede, når vi torsdag kl.12-14 sender live igen på Ugepostens facebookside.
Jonas Als er natur- og kulturformidler, universitetsstuderende, iværksætter og 'skærsliber'. Og ikke mindst snitter han i træ.
Det gør han så godt, at blandt andre Michelin-restauranten KADEAU løbende køber træbestik og træservice af Jonas, ligesom flere andre toprestauranter i både Danmark og i udlandet efterspørger Jonas og hans træ. Og det er evnerne ud i snitteriet vi skal se på torsdag, når Jonas på to timer forvandler et råt stykke træ til den fineste ske.
To timers snitteri, selvfølgelig krydret med snak, fortællinger, og svar på spørgsmål fra læserne derude.
Og har man lyst til at komme op på Ugeposten og opleve seancen i levende live på torsdag, er man også meget velkommen til det. Så giver Ugeposten en tår kaffe.

Se med på Ugepostens facebookside på torsdag d. 14. december kl.12-14.

Publiceret 12 December 2017 05:45

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV