2 x Conny i spidsen for Helsinges handelsliv

Conny Nielsen fra ’Troldeæsken’ er valgt til ny formand for Gadekærforeningen. Conny Bruun er ny næstformand

I sidste uge var der generalforsamling i Helsinges handelsstandsforening, 'Gadekærforeningen'.
Et formandsskifte var planlagt, da Michael Hass fra TøjEksperten i Helsinge ville lade stolen for bordenden i den stolte handelsstandsforening gå videre til nye kræfter.
Conny Nielsen fra 'Troldeæsken' har indtil nu været aktivitetskoordinator i foreningen, og har stået bag genrejsningen af de tidligere så populære torsdagskoncerter, og nu fredagskoncerter hen over sommeren i Helsinge.
Conny Nielsen tog skridtet op, og lod sig vælge som ny formand for foreningen, og som næstformand får hun veninden og kompagnonen Conny Bruun fra 'Bruuns Interiør'. D'damer har butik under samme tag i Vestergade i Helsinge.

Afgående formand har samlet tropperne

Udover de 2 x Conny i front, består Gadekærforeningens bestyrelse nu af Janni Knudsen, Matas. Thomas Stougaard, DinTøjmand. Michael Hass, TøjEksperten. Helene Muff, Muff Smykker & Ure. Frank Nielsen, Ugeposten og Christian Corlin Rasmussen, JMV ApS.
“Jeg glæder mig, og vi skal i gang med det samme, så vi kan sætte gang i Helsinge og skabe lidt gang i gaden. Endnu mere gang i gaden. Det er vores første og største fokus”, siger den nye formand Conny Nielsen, og fortsætter.
“Michael Hass har gjort det fremragende som formand. Det vil jeg meget gerne have lov til at sige. Han har som formand samlet tropperne, han har skabt begejstring, og han har været super god til at rose og give massiv opbakning til de initiativer og idéer der er kommet de seneste år. Og nu skal vi så skridtet videre, og få skabt meget mere liv, kultur, aktiviteter, og gang i gaden. For alle. Det fortjener Helsinge”, siger den nyvalgte formand Conny Nielsen til Ugeposten.

Publiceret 05 December 2017 04:45

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV