I BIFFEN:

Drama og action på vej i Gilleleje Bio

Amerikansk middelklasseliv og superhelte kan opleves i Gilleleje

det hvide lærred Der er to nye film på vej i Gilleleje Bio.
Det drejer sig om dramaet Suburbicon, som foregår i 1957 i forstaden Suburbicon, som er indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa.
Da Nickys mor bliver dræbt under et indbrud, der går galt, begynder den idylliske facade imidlertid at krakelere. Familien plages under overfladen af forræderi, utroskab og afpresning, og den lille Nicky begynder nysgerrigt at udforske de snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl.
Endnu aner naboerne intet om problemerne hos Nickys familie. De er meget mere oprørte over, at en sort familie flytter ind i kvarteret.
George Clooney har instrueret denne sorthumoristiske (og ikke i dag mindre aktuelle) historie efter et manuskript af Coen-brødrene blandet med den historiske skandale om en afroamerikansk familie, der brød 50'ernes hvide middelklasseidyl. Filmen har danmarkspremiere i Gilleleje Bio 7. december klokken 20, og den er desuden på plakaten 8. december klokken 20, 9. december klokken 19.30, 10. december klokken 19 samt 11. og 12. december klokken 20.
Film nummer to i Gilleleje Bio er Marvel Studios' Thor: Ragnarok, hvor Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer.
Han skal nu nå tilbage til Asgård og forhindre ragnarok - som vil betyde hans verdens og civilisations undergang - i tide, inden det udløses af den almægtige og hensynsløse Hel. Inden da skal han dog overleve en gladiatorkamp på liv og død mod sin tidligere ven og Avengers-makker, Hulk.
Filmen spiller torsdag 7. december klokken 17, 8. december klokken 19, 9. december klokken 16.30, 10. december klokken 18, 11. december klokken 17.30 og 12. december klokken 16.30. jbe

Publiceret 03 December 2017 16:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV