Haldirektør gennem 18 år stopper:

Mit farvel er udramatisk

Jan Dissing søger mod nye udfordringer i Norge

Af
Jeppe Helkov

Jens Berg Thomsen

Jesper Gisli

Efter 18 års ansættelse og som en markant skikkelse er det slut. Direktøren for Helsinge Hallerne Jan Dissing forlader sit job og søger nye udfordringer. Det skriver han i en mail til Ugeposten, hvor han kalder sit farvel “udramatisk”.
“Med norsk kæreste igennem 8 år med rejser frem og tilbage og med endt 50 års jubilæum sidste år, færdigbygget springcenter også i 2016 samtidig med totalrenovering af hal 4, har jeg valgt at tone rent ud med, at jeg er i fuld proces med at se mig om efter job et i Norge. Ligeledes, min alder taget i betragtning, skulle det være nu, hvis jeg skal være attraktiv for en ny arbejdsgiver i Norge. Det giver derfor vældig god mening for mig, at 2018 starter op uden min videre medvirken,” skriver Jan Dissing til Ugeposten.
Den nu afgåede direktør skriver, at han har haft “et fantastisk samarbejde” med flere gennem sine år i spidsen for hallen - kolleger, HSI-formænd- og afdelinger, bestyrelsen for hallerneleverandører og samarbejdspartnere.
“Helsinge Hallerne vil altid have en stor plads i mit hjerte,” skriver Jan Dissing til Ugeposten.
Ifølge Ugepostens oplysninger blev aftalen med Jan Dissing og et farvel som direktør indgået torsdag aften.
Helsinge Hallernes bestyrelse og Jan Dissing er blevet enige om, at Jan fratræder sin stilling," siger formand for Helsinge Hallernes bestyrelse Anna Rechinella til Ugeposten.
Hun har ingen yderligere kommentarer.

Publiceret 01 December 2017 13:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV